Задължителните компоненти на модерното фризьорско оборудване

Публикувано от SuperStef на

Представете си, че днес отидете на фризьор и в салона, който сте избрали не разполагат с професионално фризьорско оборудване. Как бихте се почувствали ако седите на обикновен стол, без никакви екстри, каквито предлагат всички модерни фризьорски столове?

Едва ли би Ви било приятно да отделите каквато и да е сума ако в този салон не Ви предложат нищо друго, освен прическа. Дори и най-неопитният фризьор знае, че на всеки клиент трябва да се предложи не само услуга, но и комфорт и усещане за специално отношение и това е нещото, с което клиентите са свикнали.

Именно, поради този факт всеки модерен салон влага не малко средства, за да разполага с най-доброто фризьорско оборудване, което не просто ще повдигне нивото на салона и ще привлече към него изискани и платежоспособни клиенти, но и ще улесни максимално работата на самия фризьор.

Представете си, че в същия този салон не разполагат с удобна фризьорска количка и на фризьора се налага да прави излишни движения и да тича из цялото помещение, за да вземе необходимите му за процедурата фризьорски консумативи, докато клиентът седи търпеливо на стола и чака.

При такава организация на работата, фризьорът не би могъл да обслужи всички, чакащи клиенти, а тези, които ще бъдат обслужени едва ли ще останат много доволни. Времето е решаващ фактор при почти всички фризьорски манипулации и този факт е взет под внимание от производителите на фризьорско оборудване. Те предлагат мебели, уреди и фризьорски материали, които да улеснят работата на фризьора и да пестят време, което е от огромно значение за идеалната фризура на всеки клиент.

Работната маса, фризьорската количка, столът за подстригване, както и този към измивната колона са сред най-важните компоненти на модерното фризьорско оборудване, като в никакъв случай не подценяваме ролята на всички професионални материали, уреди и консумативи.

Днес не бихме отишли в салон, който не разполага с професионално фризьорско оборудване, не само защото бихме се лишили от комфорт и усещането, че сме специални, а защото работата на фризьора няма да бъде максимално улеснена и той няма да успее да я свърши качествено, а ние не бихме получили красива прическа.

Подробно на: професионално фризьорско оборудване

Категории: Дизайн

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 3 =