Зада популяризирате сайта си на руския пазар ви трябват  линкове от  авторитетни руски директории за статии. Те могат да бъдат платени или безплатни, такива каквито са представени в тази статия.

Искате ли да споделите информация за вашия сайт с най-голям брой на интернет потребителите в мрежата, на  минимална цена и  с минимални усилия? Тогава обърнете вниманието си към нашата директории за статии, в които имате възможност да публикувате текст напълно безплатно.

В допълнение към текста със информация, който описва всички новини, свързани с вашия сайт или с дейността си в мрежата, статията може да включва линк към вашия сайт. В тези директории, линковете ще бъдат успешно и лесно индексирани. За да може Вашата статия да се чете от повече хора е добре тя да бъде разместена в някой от кталозите  с висок показател на индекс на цитиране или PR.  Списъкът с руските директории за статии е представен по долу.

Всички представени директории за статии се делят на няколко теми. Вие сами определете тази, която най- точно съответства на Вашият текст. Правилно избраната директория ще Ви помогне да привлечете именно тези потребители, които биха се интересували от Вашата статия. По такъв начин, Вашите усилия ще принесат максимална полза и възможно даже ще повисят популярността на сайта ви. Публикуването на статия, обикновено не заема много време. Всичко зависи от количеството текстове стоящи на опашка за проверка от модератора.

Избраните  директории за статии, всеки потребител на websuper, може да редактира лично. За това, ако сте видели, че някоя от директориите не работи или изисква пари, можете да ми сигнализирате в чата отстрани и тя ще бъде изтрита. Ако пък Вие знаете някоя друга популярна руска директория за статии пишете ми, ще я включим и нея.

Ако не ви се занимава да пишете сами статии по директории и каталози, можете да си закупите качествени линкове от WEBO. Ако ли не смело се регистрирайте в руските каталози и започвайте да рекламирате вашия сайт самостоятелно.

Каталог ТИЦ PR
1 http://www.whitewater.ru 1200 4
2 http://neboisya.com/ 10 1
3 http://www.ipath.ru 20 2
4 http://www.onega.su 40 3
5 http://meat.by/bmkk/index.php 140 4
6 http://australia-ru.com/ 300 1
7 http://www.egoist-generation.ru 80 2
8 http://kabelino.ru/ 170 1
9 http://www.azium.ru 30 3
10 http://detka.com.ua 170 2
11 http://www.divostroi.ru 30 2
12 http://www.assoc.biz 0 2
13 http://vlavlat.com.ua/ 10 1
14 http://katalogclub.ru 0 3
15 http://jerbo.ru/ 10 1
 16  websuper.net   10  2