Фитнес уред – бягаща пътека от Solarshop-bg

Публикувано от solarshop на

В Solarshop-bg.com има много видове бягащи пътеки. Тук ще намерите всички известни марки т известните високо улични марки като Reebok Fitness, York Fitness, Life Fitness, NordicTrack, Pro-Form, Horizon Fitness!

Бягащите пътеки са фитнес уреди за кардио тренировки използвани за бягане или ходене, като същевременно оставате в залата. Те са идеални за тренировка, когато няма да е полезно да излезете навън в студено време.

Бягащата пътека намалява въздействието върху вашите стави в сравнение с бягането на оригинални настилки и намаляват стреса. По време на кардио упражнения се отделя хормона ендорфин, който от своя страна облекчава стреса. Упражненията на бягаща пътека увеличават енергийните нива на организма. Освен това бягането на дълги разстояния е упражнение, което увеличава капацитета на белите дробове. Увеличава се плътността на костите и най-вече се изгарят страшно много калории, дори повече от гребните машини и велоергометри .

Най-често се бяга върху една платформа с лента задвижвана от електрически мотор, която се върти и човека бяга или ходи в противоположна посока.

Електромоторът е основата на бягащите пътеки, колкото по-мощен толкова по-добре. Ако ще бягате на дълги разстояния изберете да е най-малко 2 конски сили. Самата лента е добре да бъде широка поне 50 см. Максималната и минимална скорост на различните модели варира, но вероятно ще удовлетвори всички изисквания. Ако планирате да направите много трудно ходенето или тичането сложете наклон от 10% , някои предлагат дори 12 %.

В днешно време повечето бягащи пътеки идват с вградени екрани и редица аксесоари, които ви позволяват да изберете персонализирани тренировки, скорост, наклон и други опции.

Винаги проверявайте максимално тегло на потребителя, преди да закупите бягаща пътека. Най-често бюджетните решения предлагат тегло от 100 кг.

На пазара се срещат различни видове бягащи пътеки: сгъваеми бягащи пътеки и несгъваеми бягащи пътеки, което зависи от наличното пространство. Може да изберете също бягаща пътека за дома или за спортната зала.

Източник: Solarshop-bg


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 5 = 2