5 предимства на свободно стоящия хладилник Либхер

Публикувано от SuperStef на

Хладилникът отдавна не е само необходимост, той е важна част от дизайна на една кухня и неговото местоположение е предмет на спорове, колебания и сериозни анализи. Къде ще бъде поставен хладилникът, определя не само визията на интериора, но и работата на самия уред. Все повече домове избират модерните интериорни решения, при които битовите уреди са вградени в декоративни панели.

Хладилникът не прави изключение и марката Либхер предлага голямо разнообразие от уреди за вграждане, като те могат да бъдат автоматични модели или комбинирани – хладилник с фризер. Посоката на отваряне на вратите подлежи на промяна, когато това е необходимо, а вентилацията е съобразена с позицията на охладителя. Отмина ли модата на свободно стоящите хладилници, обаче и какви са предимствата на класическия хладилник Либхер?

  1. Възможност за избор на големината. Когато кухнята ви е пригодена за вграждане на домакинските уреди, нямате възможност да променяте големината на хладилника, в случай, че се наложи да го подмените. Трябва да търсите модел, подходящ за отреденото му място, а това означава – нито по-малък, нито по-голям уред от настоящия.
  2. Удобство да променяш мястото на уреда. Един хладилник Liebher ще пасне чудесно навсякъде във вашия дом и ще ви осигури качествена и дългогодишна работа, но не бива да пренебрегваме и удобството да можеш да променяш неговото място, когато се наложи промяна на обстановката – по една или друга причина. Въпреки това, не е препоръчително да поставяте хладилника до отоплителни уреди, готварски печки и на пряка слънчева светлина.
  3. Възможност за лесно почистване. Съвременните хладилници, с марка Либхер са леки и лесно подвижни, което позволява да се преместят с лекота, когато се налага да се почисти зад тях. Един дълго застопорен на определено място уред събира много прах, мърсотия и паяжини, зад себе си, а това е неприятно не само за обитателите на жилището, но и за самия хладилник. Винаги, когато почиствате зад хладилника, не забравяйте да почистите и решетката, намираща се на гърба му. Това ще подобри неговата работа.
  4. Възможност за повдигане и сваляне. Либхер хладилниците са от качествените модели, чиито крачета наистина могат да регулират височината на уреда. Един свободно стоящ хладилник винаги може да се повдигне малко повече или да се свали до най-удобната височина. Не забравяйте, че крачетата на хладилника служат за неговото нивелиране. Всеки под има индивидуален наклон, а един неправилно нивелиран хладилник ще работи по-шумно, а врата няма да може да се затваря плътно.
  5. По-голям избор на модели. Насочвайки се към покупката на свободностоящ хладилник Liebherr, вие ще можете да променяте мнението си буквално непрекъснато. Искате голям хладилник с малка камера – няма проблем, мястото е свободно, искате комбиниран хладилник с фризер – разбира се и това е възможно. Свободностоящият хладилник на Либхер ви дава на свой ред свободата да избирате на момента.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 4 = 1