5 причини да изберете климатиците Midea Mission

Публикувано от petkon на

климатиците

Стенните инверторни климатици Midea от серията Mission са най-добрите стенни климатици, които Мидеа някога е пускала/предлагала на пазара. Веднага ще попитате какво прави тези климатици толкова специални и с какво чак толкова се отличават от останалите стенни климатици на Мидеа. Днес ще си поговорим точно за това, като условно ще обединим предимствата им в няколко групи: дизайн, технологични предимства, икономичност, WIFI контрол, грижа за здравето и грижа за Вашата пълноценна почивка.

Дизайнът на климатиците Midea Mission

Да започнем със дизайна. Дизайнът на стенните климатици Midea Mission е наистина възхитителен. Впечатление правят заоблените форми, плавно преливащите се линии и контури, а дискретният и ненатрапващ се LED дисплей, вграден в предния панел, е перфектното допълнение към този шедьовър на модерния дизайн.

Дизайнът на дистанционното управление на климатика, носещо запомнящото се име Arctic Fox, по нищо не отстъпва на дизайна на вътрешното тяло. Ергономичната му форма, по-доброто разположение и по-големият размер на бутоните му, както и по големият му дисплей (с 27% по-голям от стандартния) са само част от предимствата му.

Външното тяло на климатичните системи Мидеа Mission също е с усъвършенстван дизайн, пресъздаващ формата на шлифован диамант (diamond-cut design). Оптимизираният дизайн спомага не само за по-добрия вид на климатика, но и за по-тихата му работа.

Технологични предимства на климатиците Midea Mission

Full DC технологията на инверторните климатици Мидеа Mission спомага за съществено по-ниската консумация на електроенергия от климатика, както и за осезаемо по-ниските шумови нива при работата му.

Full DC технологията на инверторните климатици Мидеа Mission се допълва от режима iECO, при активирането на който можете да постигнете икономия от цели 60% в сравнение с обикновените конвенционални климатици. Важно уточнение е, че за момента режимът iECO е наличен само когато климатикът се използва в режим на охлаждане. Също така, за да извлечете възможно най-голяма полза от него, трябва да го използвате в продължение на поне 8 часа.

Възможност за управление отвсякъде и по всяко време

Искате да свържете своя климатик Midea Mission към интернет? Защо не! Климатиците Midea Mission са единствените стенни климатици на Мидеа, които се предлагат в комплект с Midea Smart kit wifi модул. Благодарение на него можете да управлявате своя климатик от всяка точка по света и във всеки момент от денонощието през приложението за мобилни телефони на Мидеа.

Климатиците Midea Mission се грижат и за Вашето здраве

Климатиците Мидеа от серията Mission разполагат с двойна система за филтриране на въздуха от прах и бактерии, състояща се фотокаталитичен и High Density филтър. За да се постигне още по-силен ефект, работата им се подпомага от вграден в климатика йонизатор, който чрез генерираните от него отрицателни йони обезврежда миризмите, пушека и вирусите във дома Ви.

Климатиците Midea Mission ще се погрижат и за Вашата пълноценна почивка

Стенните климатици Midea Mission идват с по-мощен вентилатор и оптимизирани дизайн и форма на въздушната клапа. Освен това дистанционното им управление е снабдено с температурен датчик, който отчита температурата на нивото на дистанционното управление. Всичко това спомага за постигането на по-равномерно разпределение на климатизирания въздух и поддържането на една и съща температура във всеки ъгъл на стаята.

Друго голямо предимство на инверторните климатици Мидеа Mission е функцията Louver Position Memory. Благодарение на нея климатикът запаметява предпочитаната от Вас позиция на въздушната клапа и автоматично я възстановява при всяко следващо свое включване. Така не се налага всеки път при стартиране на климатика да настройвате посоката на въздушния поток. Умно, нали?

Стенните климатици Мидеа от серията Mission ще се погрижат и за спокойния Ви сън през нощта с режимите Smart Sleep, Quiet Mode и Do Not Disturb. С помощта на режима Smart Sleep можете да изберете температурна крива, която климатикът да следва през нощта, или дори да създадете собствена такава. Докато режимите Quiet Mode и Do Not Disturb ще Ви осигурят необходимите спокойствие и тишина, регулирайки скоростта на вентилатора и силата на въздушния поток, а оттам и нивото на шум, което създава при работата си вътрешното тяло на климатика.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

+ 41 = 47