Подходящата интериорна врата за всяка зодия

Публикувано от PresiqnMilkov на

Част 1

Трудно ли Ви е да си изберете подходяща интериорна врата? Е, ние ще Ви улесним, като Ви информираме за предпочитанията, според зодията Ви.

Ето каква интериорна врата да изберете, според своя зодиакален знак

  • Овен

Овните обикновено предпочитат всичко около тях да е опростено. Те биха избрали възможно най-изчистения вариант, който може да съществува за интериорна врата, без излишни декоративни елементи. Присъщи и подходящи за тях са светлите цветове и вещите от стъкло, затова правилният избор за тази зодия ще бъде стъклената врата.

  • Телец

За телците луксът е важен, затова няма да се двоумят да изберат интериорна врата с по-модерен вид и актуален цвят. За тях са подходящи по-успокояващи, пастелни цветове. Те са романтични натури и интериорната врата за тях би следвало да бъде с по-разчупен и богат дизайн.

  • Близнаци

Близнаците имат свое усещане за света и биха се чувствали добре, както на къмпинг в гората, така и на някое луксозно място. За интериора в дома си те държат повече на удобството и практичността. Не обичат тежки и натрупани вещи. Цветовете, които предпочитат са по-светлите. Подходящата интериорна врата е тази, която не отнема много пространство, а именно плъзгащата врата.

  • Рак

Раците са най-големите домошари в зодиака и държат много на това как ще изглежда домът им. Винаги успяват да съчетаят старите, красиви вещи с нещо модерно. Те обичат комфорта и уюта у дома. Техните цветове са меки, нежни и успокояващи. С две думи всеки вид интериорна врата е подходящ за тази зодия, защото са магьосници по отношение на странните и сполучливи съчетания.

  • Лъв

Любимите места на лъвовете вкъщи са стаите, където може да си починат. Искат в интериора да се откроява нещо скъпо и изискано, което да радва погледа им. Като цвят винаги избират това, което лесно ще се съчетае с всичко останало. Интериорната врата подходяща за тях е с по-луксозен дизайн и по-наситен цвят.

  • Дева

Девите са перфекционистите в зодиака. Всичко в дома им трябва да е под конец, подредено в правилния ред, за да пасне на техния правилен свят. За тях е подходяща интериорна врата с по-прави линии и геометричен дизайн. Техните цветове са пастелни, леки и ненатоварващи.

 

 Част 2, в която ще може да прочетете за предпочитанията, спрямо вратите и на останалите зодии …

Категории: Мистика

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 2