Част 1

Трудно ли Ви е да си изберете подходяща интериорна врата? Е, ние ще Ви улесним, като Ви информираме за предпочитанията, според зодията Ви.

Ето каква интериорна врата да изберете, според своя зодиакален знак

Овните обикновено предпочитат всичко около тях да е опростено. Те биха избрали възможно най-изчистения вариант, който може да съществува за интериорна врата, без излишни декоративни елементи. Присъщи и подходящи за тях са светлите цветове и вещите от стъкло, затова правилният избор за тази зодия ще бъде стъклената врата.

За телците луксът е важен, затова няма да се двоумят да изберат интериорна врата с по-модерен вид и актуален цвят. За тях са подходящи по-успокояващи, пастелни цветове. Те са романтични натури и интериорната врата за тях би следвало да бъде с по-разчупен и богат дизайн.

Близнаците имат свое усещане за света и биха се чувствали добре, както на къмпинг в гората, така и на някое луксозно място. За интериора в дома си те държат повече на удобството и практичността. Не обичат тежки и натрупани вещи. Цветовете, които предпочитат са по-светлите. Подходящата интериорна врата е тази, която не отнема много пространство, а именно плъзгащата врата.

Раците са най-големите домошари в зодиака и държат много на това как ще изглежда домът им. Винаги успяват да съчетаят старите, красиви вещи с нещо модерно. Те обичат комфорта и уюта у дома. Техните цветове са меки, нежни и успокояващи. С две думи всеки вид интериорна врата е подходящ за тази зодия, защото са магьосници по отношение на странните и сполучливи съчетания.

Любимите места на лъвовете вкъщи са стаите, където може да си починат. Искат в интериора да се откроява нещо скъпо и изискано, което да радва погледа им. Като цвят винаги избират това, което лесно ще се съчетае с всичко останало. Интериорната врата подходяща за тях е с по-луксозен дизайн и по-наситен цвят.

Девите са перфекционистите в зодиака. Всичко в дома им трябва да е под конец, подредено в правилния ред, за да пасне на техния правилен свят. За тях е подходяща интериорна врата с по-прави линии и геометричен дизайн. Техните цветове са пастелни, леки и ненатоварващи.

 

 Част 2, в която ще може да прочетете за предпочитанията, спрямо вратите и на останалите зодии …

(Visited 13 times, 1 visits today)