Компютърна поддръжка чрез абонамент

Публикувано от TeodorK на

Съвременният бизнес често се обръща към един от доказаните подходи за ефективно управление, а именно чрез делегирането на непрофилни задачи на външни фирми – в нашия случай става дума за IT аутсорсинг компании. Последните предоставят богата гама услуги в областта на технологиите и компютърната поддръжка. Те обединяват в екипите си професионалисти с различен профил, способни оперативно да разрешават поставените им задачи.

Почти няма бизнес в наши дни, който да не е неразривно свързан с информационни системи. Ефективното използване на този инструмент е невъзможно без адекватна техническа поддръжка на използваната техника и софтуер. Тук идва ролята на абонаментното обслужване на компютри, сървъри и локални мрежи.

Пренасяйки компютърната поддръжка на аутсорсинг компания, вие използвате едно от най-надеждните решения в наши дни. Гарантирате качествено обслужване и профилактика на техниката в офиса, а оттук и плавното и в срок изпълнение на своите бизнес задачи.

Ако сключите договор с IT аутсорсинг компания, вие получавате в замяна постоянна грижа и наблюдение от екип от специалисти. Освен това имате право на редовна профилактика и диагностика на оборудването.

Забързани в деловите задачи, може да не отдавате значение на плановия преглед на компютрите и другата техника в офиса, а те са ключови за бизнеса.

Препоръчваме ви абонаментна компютърна поддръжка поради няколко причини:

  • Осигурява редовна профилактика, която понижава риска от излизане от строя на оборудването.
  • Обслужващата компания знае особеностите на всяко едно устройство и кои са слабите му страни.
  • Воденето на история на оборудването в офиса позволява да се откриват бързо проблемните звена.
  • Качествено обслужване – това е основно условия в работата на IT аутсорсинг компаниите. Те предоставят експертна услуга, подплатена с цял екип от професионалисти, които сами няма нужда да издържате. В този смисъл делегирането на поддръжката на компютрите на външен изпълнител ви спестява разходи.
  • В случай на спешна ситуация IT аутсорсинг компанията се отзовава, тъй като при нея клиентът не страда от възможността „системният администратор да е в отпуск или в болничен“. В офиса ви ще пристигне специалист, който ще отстрани проблема. И всичко това ще влиза в цената на абонамента, за който сте платили предварително.

На кого да се доверите? На Комфикс ООД – компания с дългогодишен опит и екип от компютърни специалисти, готови да се притекат на помощ. Абонирайки се за услугите ни, вие получавате в замяна сигурност, експертни съвети, богат спектър от услуги и възможност да получите консултации по всички въпроси, свързани с информационните технологии.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 2