Автоключарски услуги в София от Sherlock Bulgaria

Публикувано от Plamen1986 на

Ключарските услуги са все по-често използвани в нашето забързано ежедневие. Много пъти ни се случва ситуация, в която сме на паркинга на голяма верига хипермаркети и в бързината, заедно с другите торби в багажника, оставяме и личната, в която са ключовете за колата ни. В такива моменти е необходима бързата намеса на мобилен ключарски екип, който да отключи вашия автомобил.

Други, много често срещани грешки при отключването или заключването на нашия автомобил, са:

  • счупен ключ в ключалката
  • забравен ключ от вътрешната страна на колата
  • повреда в заключващата система
  • повреда в ключалките на вратите

  • повреда в контактния патрон

  • неработещо дистанционно управление

  • проблем с транспондерния чип

Един от най-правилните избори за подобна услуга в рамките на град София и околностите, е фирми професионално отключване на автоключалки. Мобилните групи на компанията пристигат до 30 минути след вашето обаждане на посочения адрес за София. Във фирмата работят единствено доказани професионалисти с над 15 години опит в отключването на различни видове брави и ключове.

Имайте предвид, че при вашето позвъняване е необходимо да уточните марката и модела на вашия автомобил, годината на производство и да дадете повече детайли за самата авария, за да могат ключарите на Sherlock Bulgaria да ви бъдат максимално полезни.

Специалистите на Sherlock Bulgaria могат да изработят и дубликат на вашия ключ – услуга, която се извършва за всички марки и модели леки и тежкотоварни автомобили. Екипите на фирмата разполагат с модерна апаратура, с която без проблеми могат да отстранят всяка авария в ключалката ви. Мобилните групи са оборудвани с професионална техника за програмиране на транспондерни чипове за коли.

Sherlock Bulgaria обслужва и райони в покрайнините на София като цената за посещение до тях е 30 лв. Позвънете още сега на телефон 0888 559 669 при необходимост от автоключарски услуги или използвайте посочената контактна информация в официалния уеб сайт на фирмата.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 44 = 45