Bitcoin – как да изкараме биткойни

Регистрация на сметка в blockchain.info

Преди да започнете да изкарвате биткойни, първо трябва да си регистрирате сметка, така нареченото биткойн протмоне (Bitcoin Wallet) това може да стане по много начина но, най-удобният е, сервиса за разплащане с bitcoins,  blockchain.info. Сайта е с удобен интерфейс и е преведен на Български език. Освен това има и удобна статистика където можете да видите как върви търговията с биткойни  в момента и биткойн цената, която е актуална спрямо щатския долар.

Изкарване на Bitcoins

Стигаме до най-интересният момент, как да изкараме биткойни и да попълним нашият биткойн портфейл и тук разбира се има много начина да заработим криптовалутата, но както се досещате не всички от тях са ефективни и работят.

Може би най-лесния начин да изкарате bitcoins е на сайта  freebitcoin , плащат много добре и без никакви проблеми, има и различни боноси. На всеки 20 минути можете да изкарвате биткойни с няколко натискания на мишката, много е просто и приятно. Минималната сума за изплащане е 20000 сатоши, което значи, че след няколко дни ще може вашите bitcoins да са на топло във вашият Bitcoin Wallet.

Биткоин игри – има игри, които са  предлагат изкарване на биткойн докато играете, даже има покер, които плаща в крипто пари на печелившите.

Майнинг Bitcoin – това е способ, който с напредването на технологиите става все по-труден и по-скъп. Ако сте  решили да копаете биткойни (bitcoins mining) ще ви се наложи да купувате специални устройства за това или да наемете специално оборудване.

Плащане в биткойни. Вече все по-често се намират работодатели готови да плащат в криптовалута. В инетернет може да изкарате пари и да намерите  хора, които са готови да платят с bitcoins, но в България не е много популярно.

Изкарвате пари в интернет и се наслаждавайте, не е нужно да сте специалисти, не е сложно биткойни все още се изкарват лесно има има различни сайтове за това.

Копаене на биткойни с компютъра

Ето как един българин си е направил ферма за криптовалута в домашни условия. На видеото виждаме, как може да се изкарват биткойни с настолен компютър и силни видео карти. Всеки може да опита.

 

 

hqdefault-300x225 Bitcoin - как да изкараме биткойни

 

 

(Visited 3 761 times, 2 visits today)
[Total: 8    Average: 4.4/5]

За Автора: Администратор

Създател и администратор на сайта websuper . Ако желаете да се свържете с мен, може да ми пишете използвайки някой от представените на сайта контакти.

7 thoughts on “Bitcoin – как да изкараме биткойни”

  1. Здравейте!!! Може ли малко повече разяснения за работата с блокчейн портфейл!!!

  2. blockchain.info е мястото на което ще се събират Bitcoin. Там не се работи, това е сметка… Работата която се изразява в събиране на биткойни е на другия сайт: claimbtc.com, след като се натрупат определено количество се изпращат в сметката на blockchain.info.

  3. Здравейте!!! Благодаря за отговора, но в друг смисъл Ви попитах,зная, че това е сметка и в нея се събират бийткойни, но всъщност въпросът ми беше свързан с различните адреси, които генерира, значи при регистрация в сайта ни дава АП, за което пише, че служи само за вход в портфейла, конкретният въпрос ми е: при регистрация в даден сайт за събиране на сатоши, този АП адрес ли трябва да пишем?

      1. Благодаря за бързият отговор!!! Весели празници!!! ?

  4. Здравейте .Може би въпросът ми е малко нелеп но желая да попитам при игри и други кликвания биткойните който получаваме автоматично ли отиват в нашия портфейл ?

    1. Не, на някой сайтове трябва да се поискать. Трябва да си ги взимаш в срок, иначе може да изгорят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Rating*