Цвета на мъжките бански

Публикувано от QueerWear на

„Плажна еуфория – запознанства, свалки и символика на цветовете при мъжките бански“

Наближава лятото и все по-често започваме да мислим за плаж, море и слънчеви дни. Еуфорията в настроението се усеща от сега, а да не забравяме, че тепърва предстои сезона на плажните запознанства и модните тенденции в банските костюми. Какво обаче е ключово при плажните запознанства и свалки?Цвета на мъжките бански - сини бански  Обикновено активно действащата страна са представителите на силния пол, те правят първата крачка за запознанство, но това не е задължително. Факт обаче, че клишетата с плажното масло и демонстрирането на мускули вече определено са се изтъркали и не работят. В крайна сметка без значение кой поема в свои ръце инициативата за запознанство, първото и най-важно нещо е да се погрижите за външния си вид като изберете подходящ за фигурата ви бански, така че да изглеждате привлекателно. След като вече сте на морския плаж или край някой басейн и сте харесали някого, с който искате да се запознаете, не бъдете директни. Първоначално опитайте да се настаните за слънчевите бани в близост до човека, привлякъл вниманието ви, след което може да си позволите няколко гмуркания във водата, а когато се връщате към мястото си на плажа задължително минете покрай обекта на привличане. Разумно решение е да не показвате веднага интереса си, а с леки стъпки да намалите дистанцията помежду си, докато не стигнете до запознанство.

 

Когато пристъпите към разговор на плажа, няма спор, че най-добре би било да се представите и да отворите тема на разговор от общ характер като например: ако сте на басейн спокойно може да попитате дали за първи път вашия човек посещава този плаж, но ако сте на море, въпросът ви може да е насочен към избора на курорт, плаж или избора на лятно питие дори. Тук е важно да отбележим, че все повече дамите обръщат внимание на банските, които обличат мъжете на плажа, включително и на техния цвят. Категорично мотиви, които са и леко широки около крака, както и бански тип къси боксерки, прилепващи по тялото, но без да се постига ефекта на балетния клин.

Цветовите комбинации и щампи при мъжките бански също играят роля при привличане на погледите на дамите. Накратко ще представим най-популярните цветни мотиви при мъжките бански продавани в онлайн магазина www.queerwear.net  и на тази база какви са помислите на нежния пол.

  • Мъжките бански в червен цвят са характерни за екстравагантните натури според дамите. Самият червен цвят подсказва за енергичност и жизненост.
  • Мъжките бански в синьо според жените принадлежат на свободолюбиви натури, които същевременно имат и нещо загадъчно в себе си.
  • Зелените мъжки бански за дамите издават наличие на чувство за хумор, жизненост и приповдигнато настроение. Може би това е най-предпочитаният цвят от дамите, тъй като показва по-различен избор от стандартния черен или тъмно син, който по-голямата част от мъжете избират при бански.
  • Мъжките бански в кафяво са рядко срещано явление, но пък точно за това са впечатляващи за дамите. Този цвят разкрива усещане за стабилност и удобство, а същевременно с това се асоциира и с проява на сдържаност и стил.

Истината е, че при летните срещи най-важното е да се забавлявате, дори да не сте избрали най-модерния цвят бански. Бъдете естествени и с ведро настроение, така със сигурност ще ви забележат.

[youtube

автор: Martin Ivanov

Facebook: QueerWear


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

51 + = 59