Дамски кецове – необходимият аксесоар във фитнеса

Публикувано от keiti на

Ако високият ток в обувките беше хит до преди няколко години, то днес много жени избират спортните обувки за своето ежедневие.

Равната подметка без ток, връзките, цветните модели са практични, функционални и красиви. Те по никакъв начин не правят една жена по-малко жена и по-малко красива пред останалите кокетни, напудрени и на висок ток дами. Кецовете и дамските маратонки не са само за подрастващи момиченца, но и за всяка жена с изграден стил и предпочитания. Ето, какво още предлага пазара и с какво може да зарадва почитателките на спортни обувки:

Дамски кецове Adidas – днес дамски маратонки се предлагат на много примамливи цени. Те са в многообразни модели, дизайн, цветови диапазон и си подхождат с почти всяка спортна или спортно-елегантна дреха.

Дамските кецове са удобни за носене, както по време на разходка из магазини и традиционното ежедневно пазаруване, така и за разходки в планината, пикник, из парка, така и могат да се съчетават с всякакви дрехи, в това число аксесоари. Спортно елегантният стил е предпочитан от голям брой дами днес. Той е функционален и за момичетата и за майките с детски колички и за тези, които трябва непрестанно да подтичват след проходилите си деца, и за динамичната и забързана домакиня. Дамски маратонки предлагат много комфорт на стъпалото и са удобни, небрежни и дори сексапилни.

Сравнение между мъжки кецове Adidas и дамски маратонки

Погрешно е разбирането, че улегналите мъже, както и по-възрастните или с изградено социално положение не бива да носят спортни маратонки и кецове. Това не е показ за незрялост, а съхраняване на стила, който винаги се е харесвал. Мъжете, както и жените, които носят кецове и маратонки са практични, функционални и модерни хора, независимо от възрастта.

Кое е специфичното в маркови маратонки:

Маратонки реплики – пазарът изобилства от модели, които имитират маркови маратонки за всякакъв спорт. За да са достатъчно здравословни и полезни обувките, в които прекарвате по-голяма част от ежедневието си, трябва да се вслушате в съветите, които дават ортопеди. Някои от тях препоръчват в избора на маратонки да се съобразявате с изискванията и приоритетно да пренареждате изискванията си.

Изключително важно за избора на качествена обувка е устойчивостта, както в дизайн, така и чувството за комфорт на цялото тяло. Оригиналните спортни обувки, независимо от това в какви условия ще бъдат носени трябва да отговарят и на двете изисквания. По този начин ще гарантират по-приятни условия за тренировка и повече сигурност на терена.

Разбира се цената на оригиналната маратонка е по-висока от тази на всяка друга имитираща обувка. Цената обаче се изплаща, защото марковата спортна обувка има по-дълъг срок на експлоатация от обикновената и такъв е почти двойно по-голям, сравнен с обикновена обувка.

Какви модели кецове има:

Кецовете са по-различен вид спортна обувка. Те се нареждат сред други модели, където са и маратонките, но определено подхождат за всички жени и всяка възраст.

Новите дамски кецове позволяват лесни комбинации с всякакви аксесоари, без значение дали стилът на обличане е по-официален или не. Има много модели спортни дамски чанти, спортни шалове, спортни шапки, обеци, гердани и гривни, които са идеално допълнение към спортно-елегантната визия.

Кецове с платформа

В последните сезони модата наложи и нов вид спортни обувки – дамски кецове с платформи. Разнообразието при тези модели е изключително голямо. Измежду цветовете, има много актуални, които подхождат на всякакви дрехи. В кецове на платформи могат да се забележат и по-разчупени елементите, сред тях са: капси, шипове, ресни; скъпоценни камъни, метални и кожени или пухени елементи, флорални мотиви и други.

Материите, от които се изработват дамски маратонки и кецове са кожа, велур или плат, но има и такива, които са в няколко съчетания.

Дамските кецове са станали любим моден аксесоари на много от жените.

Ако обичате спортни обувки, то изберете вашия модел дамска маратонка или дамски кецове и бъдете неотразими!


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

5 + 5 =