Дамско спортно сако – как да го носим и кога?

Публикувано от Fifoza на

Дамско спортно сако – как да го носим и кога?

Сакото е дреха, която неизменно присъства и в дамския, и в мъжкия гардероб. Ефектът, който създава, не може да се постигне с нито едно друга дреха. Индивидуалност и характер – това са основните характеристики, които едно сако добавя към външността на човек.

Носенето на рокли и поли от жените вече съвсем не е това, което беше. Едно сако придава елегантен, завършен и неотразим външен вид на една жена.

Как да носим дамско спортно сако?

Саката, както знаем, биват няколко вида. Може да бъдат Делови, ежедневни или официални. Деловите сака обикновено се носят в по-строга и официална обстановка или събитие. Бизнес среща, делова обстановка, дама със сако. Това е определено една делова картинка. Те придават тежест и строгост на дамата. Официалните сака носят усещането за класа, стил и усет. При официални поводи, сакото е акцент, който надделява над останалите елементи от облеклото. Може да бъде добавен малък акцент, като шалче или брошка, но сакото си остава главният герой.

Ежедневното спортно сако се носи по всякакъв начин, комбинирано както намерим за добре. Еднакво добре се съчетава както с дънки и блуза, така и с панталон или пола. Не е задължително да се следват строги правила при носенето на такова сако. То дава едновременно свобода, стил и женственост. Поводите, в които можем да го носим са почти всякакви – от среща на кафе с приятели, обяд с колеги, работна среща без строго официален характер, така и в свободното време – разходка, вечеря, дори купон.

Как да изберем елегантно дамско спортно сако? 

Изборът на такъв вид сако е изцяло обвързан с вашите лични предпочитания. Кройката трябва да бъде комфортна, удобна и лека за носене. Изработката и плата – винаги е желателно да са качествени и от доказан производител. Цветовете – те са въпрос на ваш личен избор. Светлите цветове говорят за по-голяма волност и свобода, а тъмните – за стил. Комбинирането на ризата или блузата с панталона или дънките и към тях сакото – са свободен избор. Съветът ни е все пак всеки от елементите да бъде дюс, за да избегнете прекалената шарения.

Когато избирате дамско спортно сако – влагайте своя дух и темперамент. Вашата визия говори за вашия характер. Можете да бъдете непринудено елегантна с комбинацията на панталон с риза и едно сако. Сакото е дреха, която ще се носи винаги. Независимо от повода или случая- тя ще бъде винаги модерна. Бъдете стилна и носете сако!

Категории: Мода и Козметика

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 4 = 5