Dofollow линкове от авторитетен сайт

Dofollow линкове са тези линкове, които имат тежест пред търсачките за разлика от nofollow линковете, които обикновено не се индексират от gogle,yandex,bing  и др. Ето защо в тази публикация ще ви предложа вариант от където можете да получите качествен dofollow links  с висок RR.

Представям Ви руската социална мрежа със SEO  направление:  Seosum. Разбира се сайта е на руски език, но има възможност да се смени със английски интерфейс. Хубавото в случая е, че след регистрацията вие ще можете да споделяте на своята страница линкове към вашия вашия сайт, които ще са с висока репутация пред търсачките. Сайта Seosum в сегашен момент е с PR  от google 4  и с Тиц от яндекс 20.

Освен това Вие можете да създавате групи, и да започнете да водите свой блог в, който линковете също така ще бъдат със заветния статус Dofollow.

Всичко линкове, от този сайт се индексират много бързо от търсачките така, че ще можете да се обедите в резултатите още след 1-2 седмици след поставянето на линка.

Dofollow линкове от коментари

Някои блогове умишлено изключват в своите коментари тега: nofollow, по този начин всички линкове в коментарите на такъв блог са особено ценни защото се индексират,  като dofollow линкове и придават допълнителна тежест на сайта. Дори за WordPress има специален плагин, който прави всички линкове в коментарите dofollow.

В коментарите на тази статия ще добавям, по някой нов хубав сайт на определен период, така че  подписвайте се коментарите и ако знаете някой подобен хубав сайт от където може да се вземат безплатни Dofollow линкове, не се притеснявайте да ги напишете!

Можете да получите качествен DoFollow линк от  нашата  Директория за Статии.  регистрирайте се и добавете Вашата статия по тези условия.

(Visited 266 times, 1 visits today)

13 коментара към “Dofollow линкове от авторитетен сайт”

 1. Като за начало първия линк, който ще ви представя с висока репутация е http://alik.su/, сайта притежава PR3 и яндекс тиц 30. Както можете да се досетите отново става въпрос за авторитен руски сайт в който коментарите са Dofollow.

 2. Dofollow линк, от гози сайт е добре да имате: http://coffebreak.info/. Това, е блог на разнообразна тематика изберете подхудящия за вас раздел и добавете своят смислен коментар, за да получите качествен линк към вашия сайт с PR6.

 3. Здравейте, много готин и полезен сайт! Ще се радвам на новини от него.

  Това, което аз искам да предложа като сайт от който можем да получим линк, е http://ufoport.com/. Сайта, е на НЛО тема, но не бива да се пребрегва понеже е pr3.

 4. Здравейте приятели, ето ви още един хубав сайт, от който можете да получите безплатен Dofollow линк. Като виждате, не спирам да се грижа за SEO оптимизацията на вашите сайтове, и то напълно безплатно!

  Та да се върна на темата линка който предлагам, е от рускоезичен сайт или даже по скоро блог. PR4, а темата е видео от youtube . Много удачно, ще е да получите този Dofollow линк, ако се занимавате с видео или имате сте видео блогар. Ето ви го:http://my-youtube.ru

  1. Линка е много силен и наистина е Dofollow благодаря, самоче имам една забележка важно е да се каже когато линковете изискват одобрението на администратора. Макар, че на мен почти веднага ми го одобриха.
   Благодаря за линка, супер е!

 5. Линк от екологичен сайт, този Dofollow линк е много подходящ, за тези,които искат да правят линк билдинг на сайтове занимаващи се с екология.

  Сайта отново е руски, много авторитетен пред Яндекс Тиц 160, освен това е в Яндекс каталог. Google му е дал PR4 и ама повече от 63 000 страници в серпа.

  Внимание!За да получите обратен линк, пишете смислени и грамотни коментари! Коментарът, преди да се публикува се преглежда от модераторите на сайта.

  Това е самия сайт: http://ecofriendly.ru/

 6. За тази сутрин, съм ви приготвил, един сайт от от където също може да получите ценен Dofollow линк и то с PR 8, сайта освен това е с Яндекс Тиц 1600.

  Това е блога на сайт за видео споделяне на разни семинари, но на самия сайт има блог, имено тук пишете сваите коментарии: http://www.ted.com/prize

 7. Разбира се, не трябва да забравяме за възможноста за споделяне на информация и рекламиране на сайта на нашия любим сайт websuper. Можете да напишете, на нашата стема за споделяне своето съобщение и него ще го видят много хора. преди да сложите обаче в няколко, изричения можете да опишете какво точно предлагате!

 8. Здравейте,
  не работят линковете ви за публикуване на статии, нито с регистрация, нито без. Препраща към някаква страница за unlock code който имейл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *