Дрехите в сиво – ярък и стилен тоалет

Публикувано от pupidrupi на

три дами

Спокоен и стилен, елегантен и строг, нежен и способен да удиви – така може да се определи сивият цвят. Той може да бъде наречен универсален, защото подхожда на всички дами, независимо от възрастта, цвета на косата, очите и кожата им. Още повече, че сивото има толкова много нюанси и с лекота може да се съчетае с всякакви цветове, дори и с най-ярките. Сивият тон носи изисканост и елегантност. Той може да бъде както база, така и фон при създаването на определен образ. Главното е да се носят сивите дрехи така, че да не изглеждат скучни и безлични, а да се превърнат в ярък и стилен тоалет.

Ако се придържате към консервативния стил на обличане, то костюм в сиво е чудесен избор, още повече, ако отделните елементи са с различно насищане. Може да разчупите образа с колан, ръкавици, шал или чанта в синьо или винено.

Бялото и розовото в компанията на сиво са печеливш вариант. Розовото може да бъде от най-светли, до най-наситени нюанси. А бяло плюс сиво си е класика, която винаги изглежда ярко и хармонично.

За деловия стил комбинацията черно плюс сиво е напълно уместна, като може да се освежи с нещо в бяло.

Елегантно е съчетанието от сив и син цвят, в различни оттенъци. То може да направи тоалета строг или много ярък, въпрос на избор.

Сиви нюанси плюс спокойни тонове на жълто или горчица са актуална модна тенденция за тази пролет.

Ако искате да постигнете по-ефектен образ, заложете на тоалет от сиво и червено/оранжево. Дайте предимство на светло сивите тонове и приглушените червени и оранжеви нюанси.

Ако харесвате комбинацията на сиво с лилаво, бъдете внимателни. Намерете правилните оттенъци, за да избегнете мрачната визия.

Чудесно се допълват сиво и бежово. Два неутрални цвята, които позволяват използването на ярки аксесоари.

Сивото може да бъде чудесен заместител  на черното, ако искате да избегнете контраста в дрехите. Може да бъде един плавен преход между контрастните цветове като черно-бяло, синьо-бяло. Може да придаде празничност на визията чрез комбинацията с тюркоазено в обувките или чантата. Може да подчертае всяка индивидуалност чрез съчетаването с ярко жълто или зелено. Вариантите са безброй. Неговите необичайни комбинации са способни да променят и външния вид, и настроението. Най-удачните за вас комбинации изберете сами.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

76 + = 79