Forza Horizon 4 – Една Уникална Игра с Коли

Публикувано от WebSEO.bg на

Харесвате ли състезателни игри с коли? Искате ли нещо по-реалистично от това, което сте срещали до този момент? Ако вашият отговор е положителен, то тогава не бива да изпускате играта Forza Horizon 4 на разработчика Playground Games. Четвъртата част от едноименната поредица с автомобилни състезания, ще Ви очарова сменящи се сезони и други невиждани визуални ефекти.

Какво е специалното на Forza Horizon 4?

Forza Horizon 4

В търсене на игра, която да представи жанра автомобилни симулации, в най-добра светлина, срещаме заглавието Forza Horizon 4, което продължава известната поредица от игри с коли. Тук обаче има нещо по-специално, което няма как да пропуснем. Лудите надпревари се развиват във Великобритания, като играчите ще трябва да пилотират мощните си коли на дъжд, сняг, вятър и пек. Динамичната смяна на сезоните и сериозните опоненти, ще Ви предложат огромна тръпка.

Хубавото е, че тук попадате в отворен свят с много възможности. Така например, можете да си закупите къща, в която ще Ви чакат автомобили и ресурси, с чиято помощ да победите в надпреварата за челните позиции на ралито във Великобритания. Разбира се, като добавим и страхотните пейзажи, градове, дворци и езера, през които ще преминете, можем да твърдим, че това е една от най-добрите игри с коли. Това не е реклама, а мнение, което искаме да изкажем.

Освен написаното до момента, ще прибавим и възможността сами да организирате състезания и да чертаете маршрути за Вас и останалите участници. Получавате опции да правите опасни завои, трудни за преминаване писти, да избирате условията на надпреварите и прочие.

Повече за графиката и звуковите ефекти

Опитваме се да се сетим за игра, която предлага толкова реалистични графики, колкото Horizon 4. Затрудняваме се с тази задача, тъй като състезателните игри, които могат да се похвалят с такава графика се броят на пръстите на едната ръка. Ако добавим към визията и жестоките звукови ефекти от спирачен път, издуване на двигатели и коментари на пилоти, даваме отлична оценка на заглавието. Слава богу не сме сами, тъй като много геймъри споделят същото, както и ние с вас.

И, ако сте харесали как изглеждат останалите части на Forza Horizon, то тук със сигурност няма да останете разочаровани, защото производителят се е постарал още повече в оформянето на графичното ядро, прибавянето на видео ефекти и не на последно място уникален звуков фон.

В заключение

Рейтингът на Forza Horizon 4 сред геймърите, които си падат по състезания е огромен. И, макар че минаха две години, откакто е създадена играта, твърдим че тя е актуална и в навечерието на 2021 година. Причините за известността на заглавието са много и се опитахме да ги формулираме по-горе в публикацията ни, така че остава да Ви пожелаем всичко най-добро и успехи в лудите състезания.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 2