Колко пари може да се изкарат от Интернет?

Публикувано от Администратор на

долари

Как мислите, колко пари може да се изкарат от Интернет?

да се изкарат от Интернет париНа въпроса “Колко пари може да се изкарат от Интернет?”всеки интернет потребител ще ви отговори различно в зависмос от това в какви сайтове е работил или какви негови познати са работили във интернет, и колко пари съответно са изкарали. Всеки има различно виждане и по въпроса “Възможно ли е във интернет въобще да се изкарват пари или това е само въдица за будали?”

Няма да ви моята, направо ще ви отговоря: Във интернет могат да се изкарват наистина хубави пари, пари които 90% от българите не могат да изкарат на своето работно място, пари които обаче се изкарват със труд, постоянство, всеотдайност и ум. Работата по интернет просто не е работа за глупаци и мързеливци, изисква се  да си винаги във крак със модерните тенденции в нета  и да не си мързелив за да си реализираш мечтите и проектите.

Парите, които ще изкарате във интернет зависят от вашата готовност и целеустременост. Имам приятели  и познати, които за един месе  изкарват хиляди доллари, а имам и такива, които за година не могат да изкарат нищо, понеже чакат да им паднат парите от горе. Парите не падат от небето, така че старайте се измисляйте нови методи за изкарване на пари или използвайте вече съсздадените такива отвърдили се методи за печалба от интернет!

Парите от сайт! Да се изкарат от Интернет пари!

За да не бъда голословен, ще ви дам първият сайт на, които можете да изкарате пари и то без да влагате нищо освен своето време и работа, сайта работи по така наречената система плащане за клик, или казано по български език , сайта ви плаща за да разглеждате други сайтове. Но това не е всичко, сайта още предлага на потребителите да печелят пари от четене на писма или решаване на задания, като последните, са най скъпо платени.  За да е по разбираемо за какво говря във видеото по- долу съм ви подготвил обучаващ материал за работа във интернет именно във този сайт. Така, че ви пожелавам приятно гледане и навлизане на света на хората които работят във интернет !

 

За да се регистрираме на сайта, просто натискаме на линка:     Регистрация тук !!!

Обърнете внимние линкът е реферален! Това означава, че всеки регистрирал се по него ще стане мой реферал, а всички мои реферали ще могат да задават  своите въпроси към мен и да  получават информация за всички интересуващи ги неща около сайта! Освен това всички мои реферали ще имат право да сложат своят реферален линк към сайта, така че да могат да привличат клиенти във коментарите към тази статия!

Успех на всички желаещи се да  изкарват истински пари от интернет ! Мисля, че вече знаете как може да се изкарат от Интернет пари!


Администратор

Създател и администратор на сайта websuper . Ако желаете да се свържете с мен, може да ми пишете използвайки някой от представените на сайта контакти.

9 Коментара

Viktoria · 13.05.2013 на 10:13

Немога да се регистрирам във seosprint има някакви тестови задачи към самата регистрация, които са свързани с правилата, прочетох правилата попълних теста, но ми пише,че не съм го попълнила правелно а аз немога даси намеря грешката. Моля помогнете!

    Странен Уфологов · 14.05.2013 на 14:53

    Здравейте Виктория, виждам , че сте успели да се регистрирате на сайта seosprint и ми е много приятно да ви видя сред моите реферали. Ако сте имали някакъв проблем при регистрацията моля споделете, как точно сте решили проблема и в какво именно се е състоял. За да можем да помогнем на други наши потребители !

Viktoria · 17.05.2013 на 22:50

Не разбирам бобре руски, а google hrom не превежда с точност и на теста при регистрацията имаше въпрос, който не не го разбрах, но след няколко опита се регистрирах успешно.Бих искала да ви задам няколко въпроса по Skype, но не мога да ви открия.

Странен Уфологов · 28.05.2013 на 1:28

Всеки желаещ , да се свърже със мен може да използва котакти в горното меню на сайта, там има skype и форма за обратна връзка.

Деян · 02.06.2013 на 16:34

Немога да се регистрирам заради тестовите въпроси!Все се оказва,че несъм отговорил правилно.Някой ще ми помогне ли?
[email protected]

Mariqna · 09.07.2013 на 16:16

Здравейте!
Регистрирах се без проблем, явно е имало полза от училище, защото съм доста добре с руския. Започвам от днес,пък ще видим

Ivailo · 22.07.2013 на 12:29

Завершение регистрации отговорих на въпросити на руски и ми изписва че има грешка ->>>Вы неверно ответили на контрольные вопросы
Пожалуйста, внимательно изучите Правила проекта <–

как трябва да го попълня превеждах всичко с гоогле отговаряхх коректно но пак изписва тази грешка !

    Странен Уфологов · 22.07.2013 на 16:25

    При попълването, явно някъде сте допуснали грешка, ако имате затруднения с попълването на теста обърнете се към по скайп които ще намерите в раздел контакти.

Странен Уфологов · 22.07.2013 на 16:27

Има ограничения за тегренето на пари, ограничението е 2 рубли за Веб мани! По малко от 2 рубли няма как да изтеглите, но пък 2 рубли се правят за 10 митути!

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 2