Как да изберете фирма, която да изготви вашия проект на къща?

Публикувано от seowebdesign на

къща

Ако сте разгледали различни проекти на къщи и сте се спрели на най-подходящия, остава ви задачата да изберете фирма, която да го осъществи. Трябва да сте наясно, че ще комуникирате с нея през целия период на реализиране на вашия проект. По-време на работата ще се появят някои трудности, които ще бъдат разрешени чрез обсъждане и добра връзка между вас и избраната фирма. Разпитайте за препоръки, които могат да ви насочат към избирането на подходящи професионалисти, които се занимават в сферата на строителството.

къща

 

Не наемайте фирма преди да сте разгледали нейни осъществени вече проекти на къщи. Ако имате късмет, на сайта ѝ ще намерите адреси на имотите, които те са построили, което ще ви помогне да се свържете по-лесно със собствениците. Попитайте ги дали са доволни от работата, която е свършена при изграждането на техния дом. Не очаквайте перфектна оценка. Строителството е тежка задача  и е почти невъзможно да се задоволят желанията на клиента във всеки един аспект. Поискайте тяхното мнение за процеса на строителството и дали биха променили нещо, ако можеха. Архитектурно студио “Пловдив Дизайн” е един отличен избор на екип, който ще свърши работата професионално. Всички готови проекти на къщи може да разгледате тук.

Изисквайте постоянни срещи с екипа, който отговаря за осъществяването на вашия проект. Съветваме ви те да се състоят всяка седмица и да не пропускате нито една, за да се в течение с работата, която се извършва по него. Така ще предотвратите разминавания между това, което искате да присъства във вашият бъдещ дом, и намеренията на строителите. Отличната комуникация може да ви спести непредвидени разходи по проекта.

Разучете дали фирмата изпълнява други проекти на къщи в момента. Може да посетите строителните обекти, за да получите информация от първа ръка как върви строежът. Уверете се, че строителните отпадъци се изхвърлят редовно от строителната площадка на регламентирани депа. Проверете дали работата започва по график и дали се работи усърдно. Покажете на фирмата, която изгражда вашият бъдещ дом, че държите да се работи ежедневно, като се извършва постоянен прогрес в работата. Няма да можете да се нанесете в мечтаната къща докато не бъде построена и всеки ден забавяне може да ви коства допълнително финанси, което е недопустимо.

Не предполагайте, че фирмата може да гадае вашите желания. Дори тя да е изпълнила десетки проекти на къщи, вие постоянно трябва да информирате за това, което искате да бъде свършено. Ако решите да променяте нещо по-средата на процеса на строене, имайте предвид, че това ще се отрази на цената и на времето, което ще е необходимо за осъществяването на проекта.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

+ 3 = 12