Как да изберете подходящата триколка

Публикувано от valival на

Детска триколка

Няма дете, което да не обича да кара колело. Сега има триколки предназначени дори за най-малките деца, с които да се забавляват на открито и да се насърчи този здравословен навик. Когато става въпрос за избора на триколка за вашето дете вие имате много възможности. Просто посетете специализиран магазин или магазин за велосипеди и вземете най-подходящата за него. За да можем да сме ви максимално от полза и да ви насочим в избора потърсихме съвет от специалистите от MiniMod, които ни дадоха следните ценни насоки.

 • Традиционна триколка
  Детска триколка
  Триколката е вид велосипед, който има три колела и педали. Детето трябва да може само да стига до педалите и да може да ги върти. Някои триколки са оборудвани с дръжка за контрол от родителя, която ще ви помогне да я управлявате, ако детето все още не може самичко да я контролира чрез педалите.
  Традиционните триколките обикновено са изработени от пластмаса или стомана и предлагат безопасност и комфорт на детето. Хубавото им е, че те учат детето на самостоятелност, когато то може да я контролира само чрез педалите.
 • Умна триколка

  Тя е ново поколение триколки и ви дава възможност да я използвате, дори и за малки деца на около 6 месеца. Благодарение на предпазните колани, пластмасовият борд около седалката и дръжката за родителски контрол, детето ще е добре защитено и ще може да се наслади на приятна разходка с мама и татко в парка. Когато то порасне смело можете да отстраните бариерите й за безопасност и така тя ще се превърне в една традиционна триколка.
  Трябва обаче да отбележим, че обемът и цената й са нейни недостатъци. Големият плюс в нейна полза обаче е, че тя може да се ползва дълго време, тъй като е подходяща за деца от 6 месеца до 3 години и предлага промяна на управлението.
 • Балансьори

  Балансьорите са велосипеди без педали и децата се придвижват с тях, като се оттласкват с помощта на краката си. Благодарение на тях те овладяват изкуството на баланса и след това по-лесно се научават да карат колело без помощни гуми. Балансьорите са леки и предоставят изключителна самостоятелност на децата. За това, когато купувате балансьор на вашите деца, внимателно помислете за тяхната безопасност, нека го карат само в определени за това места и да бъдат добре защитени с каски и наколенки.

Важно е да вземете под внимание, че когато купувате триколката за вашето дете трябва да вземете под внимание неговата възраст, ръст, тегло и килограми. Най-добрият вариант е когато избирате триколка вашето дете да я пробва, за да сте сигурни, че е подходяща за него и в нея се чувства комфортно. Но който и модел да изберете за вашето дете, знайте, че то ще бъде безкрайно щастливо, тъй като триколката му предлага един нов начин за самостоятелно опознаване на света. За това не се колебайте повече, а изберете подходящата триколка за вашите малчугани от http://www.minimod.bg/играчки-за-игри-на-открито/детски-триколки


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

82 − 76 =