Как да печелим от YouTube? Пари от видео в YouTube

Публикувано от Администратор на

печалба от YouTube
печелим от YouTube

Пари от видео в YouTube

Едва ли има някой, който да не знае, че от YouTube може да се докарва приличен доход. Как става обаче това, как се изкарват пари там, как да печелим от YouTube повече?…

Много от нас дори вече са създали свой канал в Yotube с цел монетизация и изкарване пари. Да, блогърите в България наистина монетизират  социалната мрежа за Видео споделяне и наистина изкарват пари в Интернет. Но колко? Може ли да живеем с тези пари? Кои печелят в крайна сметка от Yotube и кои са разочаровани? Защо не всички могат да печелят нормално в интернет и конкретно в Youtube?

Колко пари може да се изкарат от YouTube ?

На YouTube могат да се изкарат наистина много пари. Няма ограничения, някой изкарват милиони. Други пък изкарват жълти стотинки… Всичко зависи от няколко важни неща:

 • Качеството на видео контента. Колкото по-качествено видео, толкова по-интересно ще е то за зрителите. Толкова, повече гледания и пари ще ви донесе то.
 • Парите, които сте вложили за да развиете развиете своят канал. Да, много от известите блогъри, които познавате вкарват средства за развитие на  своят Youtube канал. Грубо казано вкарват се пари в развитие на канала, като цяло и отделно за SEO оптимизация на  видеото.
 • Труда, който е вложен  за “ръчна” SEO оптимизация на канала, това включва споделяне на видеото в социалните мрежи, писане на тематични статии в директориите за статии, писане на коментари в Youtube, съставяне на правилно описание към канала и видеото.
 • Начина който сте избрали да монетизирате видеото. Има различни сайтове, които предлагат да сложат реклама на вашето видео и да ви плащат за това. Да те взимат част от рекламата и най-изгодно на пръв поглед  е да се работи директно с adsense, но за съжаление adsense не позволява монетизиране на видео от България.
 • Тематиката на Youtube канала.
 • Возраста на канала.
 • И още фактори от които зависи, как и по какви ключови думи ще се класира Вашето видео.

Ясно е, че не всеки блогър може да живее с парите изкарани от правене на видео. Особено това важи за  българските “ютубъри”  правещи видео с контент на български, те печелят наистина малко. Някой от тях дори открито говорят за това в своите блогове. Но в България лично по мое мнение няма достатъчно популярни блогъри. Когато отворим раздела на  YouTube популярно видео в България виждаме, виждаме на първо място чалга песни на известните поп-фолк изпълнители. Реално няма блогъри, реално още нишите са свободни…

Ако сте решили да развивате свой канал и да работите на YouTube – сега е момента. Докато няма конкуренция, вие ще можете да класирате видеото си и да го монетизирате лесно.

Кой изкарва пари и печели в YouTube?

На YouTube изкарват пари тези блогъри, които се занимават сериозно с това, или пък са заснели нещо полезно и уникално.

 • Първите умеят да монтират видео, пишат правилни описания и заглавия към видеото, те правят SEO оптимизация на всяко свое видео, купуват видео контент и лицензирани снимки. Това е наистина работа, но и е приятно и забавно.
 • Вторите са тези на които просто им е провървяло и случайно или нарочно са заснели наистина интересно видео. Това разбира се случва рядко, но не е невъзможно.

И в двата случая обаче, ако нямат включена стабилна партньорска програма за монетизиране на видео, пари няма да получат.  . Освен, че ще ви плащат, партньорската програма ще ви помогне да развиете канала си и имат различни екстри, които предлагат .

Yuotube стартира партньорската програма за българи

 1. Защита на авторското видео.
 2. Фонотека с хиляди песни, които да прикрепите към видеото си.
 3. Собствен сайт.
 4. Различни семинари и обучаващи материали.
 5. Консултации
 6. Допълнителни награди.
 7. Дават възможност да печелим от YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=f_7H2xlXe8s

Избирайки партньорска програма за канала си Вие ще се чувствате много по-спокойни. От една страна вашият канал няма да бъде забанен просто така, ако някой реши да ви навреди. От друга ще получите бърз старт и достатъчно материали за развитие. Ще ви назначат човек, който да се грижи за вашият канал и работата полека ще тръгне. Отначало центовете ще се превърнат в евро, после две и в един момент ще разберете, че изкарвате достатъчно за да разчитате на тези пари…[


Администратор

Създател и администратор на сайта websuper . Ако желаете да се свържете с мен, може да ми пишете използвайки някой от представените на сайта контакти.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 49 = 54