Как се взимат бонуси от сайтове като Бетфеър и Бет365? Сигурни сме, че ако сте обмисляли да си правите регистрация в някой голям сайт за залози като Бет365, Бетфеър или Ефбет, сте виждали огромните банери с примамливи оферти. Ако ви предстои да бъдете потребители на някой от тези сайтове е редно да се консултирате с нас- Бонус Кодове.

От години се занимаваме с изследването и представянето на почти всички букмейкърски предложения за нови, класиращи се и дори настоящи клиенти. Въпросът ни е: Чували ли сте за начален Бетфеър бонус? Да, такъв бонус същестува и реално се предлага от бетфеър. Стойността му може да достигне до €200 или негов еквивалент в друга валута. Ето и как да го получите в лесни стъпки:

  1. Посетете сайта ни, в който са пълните условия за получаването му.
  2. Кликнете върху бонус бутона и просто се регистрирайте. Отнема по-малко от 10 минути.
  3. Избирайки да вземете бонуса от нашия сайт, вашият „промо код“ автоматично се въвежда по време на регистрацията.
  4. Следвайте стъпките за превъртането на бонуса, показани в сайта.

Това в общи линии е нужно да свършите, за да получите бонус. Но какво реално е той. Бетфеър предлага на своите клиенти следният начален бонус: На всеки 5 направен залог, на стойност €10, получавате бонус €20. Тази операция може да бъде повторена до 10 пъти, а Вие може да получите рекордните 400 лева бонус за спорт. Но за да получавате всеки следващ бонус вашите залози трябва да отговарят на някои изисквания. Минималният коефициент на даден залог да бъде 1.5. Залози направени с по-нисък коефициент не се класират и не получават бонус. Нямате право да затваряте залог изцяло. При частично затваряне, вашият квалификационен залог се определя на база на стария залог. При промяна на залог, се гледа по вашия нов (променен) залог.

Подобни са нещата и при нашия Бет365 бонус код. Него вместо на няколко пъти, го получавате наведнъж. Той представлява 100% бонус от стойността, която сте депозирали. Има минимален и максимален праг- започва от 10лв. и стига до 100лв. Тоест може да получите до 100 лева бонус от Бет365. Ако депозирате сума по-голяма от 100 лева, получавате бонус 100 лева, независимо дали депозирате 100лв. или 1000лв.

Главният ни съвет е да посетите нашия сайт. Ние може да ви помогнем с избора на правилния букмейкър за вас и къде и как да получите най-добрия бонус в онлайн пространството. Работим с всички лицензирани букмейкъри в България. Посетете Бонус Кодове!


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *