Как върнах самочувствието си със зъбни импланти

Публикувано от bgtifo на

Зъби

Аз се казвам Димитър Йорданов и ще ви разкажа как успях да върна напълно загубеното ми самочувствие поради липсата на горни зъби. Загубих зъбите си вследствие на силен стрес, който преживях преди години. Така на 30 годишна възраст аз имах едва три горни зъба, което загрозяваше усмивката ми и създаваше пречки в социалните ми контакти.

Красиви зъби

Красиви зъби

Имам голям страх от стоматолози и поради тази причина дълго време отлагах слагането на протези, докато не чух за Центъра по базална имплантология и доктор Александър Лазаров. Последният предлага слагане на базални зъбни импланти, които са едно от съвременните решения, както за нова фасада, така и за подобряване на дъвкателната способност.

Бях чул от много мои приятели, че процедурата по поставяне на импланти, е много продължителна и сложна. Слава богу при базалните импланти нещата стояха по коренно различен начин и цялото лечение бе постигнато за пет календарни дни.

Краткият срок за лечение чрез базална имплантология, се дължи на дизайна на този вид импланти. Той позволява да се поставят в твърдата, наричана още кортикална кост, без да се чака заздравяване на раната след изваждане на зъба. Това ми помогна веднага щом се отървах от трите черни зъбчета, да сложа чисто новите, които бяха здраво закрепени и то напълно безболезнено.Ваденето се провежда по стандартния начин посредством местна упойка за тотално обезболяване.

Тук трябва да добавя, че базалните зъбни импланти могат да бъдат монтирани дори на хора, с пародонтални заболявания или пушачи. Всичко, което се изисква от вас, е да посетите кабинета на д-р Лазаров за предварителна консултация, която цели подробен преглед и вземане на решение за направата на новите зъби.

Ако искате да прочетете повече за базалните импланти вижте сайта swissimplants.eu или посетете Център по базална имплантология. За ваше улеснение, ще дам адреса направо в статията, за да можете да се ориентирате по-лесно. Кабинетът се намира в град София, квартал Изток и улица Люлякова градина номер 7 телефона за връзка е +359 877 65 65 97.

Имайте предвид, че само с един ход вие можете да върнете самочувствието си и да живеете нормално отново. Сложете край на притеснението от липсващите зъби и се усмихвайте свободно. Аз взех това решение и сега бера плодовете на правилната инвестиция в здравето си.


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *