Какво да облека на сватба?

Публикувано от Cactus на

Сватбата е едно прекрасно събитие. Вземането на решение какво да облечете като гост на сватба на ваша приятелка наистина е сложна работа. Трябва да се облечете подходящо, за да бъдете допуснати в църквата, но в същото време не прекалено много. Сватбата е безспорно уникален повод. Младоженецът, булката, както и гостите със сигурност прекарват месеци, ако не и повече, в дилемата какво да облекат.

Има няколко правила.

Сватбеният етикет е решаващ и спазването на тези правила може да даде спокойствие на всички.

В тази статия ще разгледаме и обсъдим кое е подходящото облекло за гостите на събитието. В крайна сметка на младоженеца и булката е позволено да носят всичко, което ги прави щастливи, защото това е техния паметен ден. От поканените гости зависи дали ще остане такъв. Ето защо по-долу е даден преглед на подходящото облекло за различни видове сватби.

Първо, трябва да се обличате според това кога ще се проведе сватбата. Носете леки дрехи, ако сватбата ще бъде сутрин или преди обяд. Облеклото обаче трябва да е малко по-малко официално от това, което най-често носите по време на сватбите, които се случват вечер.

Мъжете могат да изберат костюм или спортно сако, докато жените могат да заложат на костюм, пола или дори цветна рокля. Доказано е, че флоралните шарки работят добре винаги.

Ако сватбата ще бъде вечерна и не е посочен дрескод за събитието, мъжете трябва да се носочат към тъмен цвят костюм, докато жените трябва да помислят за рокля или костюм. Трябва да изберете елегантни и богати дрехи, защото събитието се случва вечер. Жените могат да носят доста повече бижута, отколкото биха носили на сутрешна или следобедна сватба. Освен това дамите допълват роклите си с уникална вечерна чанта.

Ако в поканата за сватба пише коктейлни рокли, трябва да облечете това, което бихте облекли на престижно събитие.

Мъжете трябва да се обличат елегантно, но не на всяка цена със смокинг. От друга страна жените могат да изберат шикозни рокли. В този случай флоралните шарки не са много добра идея.

В днешните сватби носенето на черни костюми и рокли вече не се разглежда като табу. Независимо от това, трябва да сте сигурни, че облеклото, което сте избрали, не ви кара да изглеждате сякаш присъствате на погребение. Вместо това, трябва да се опитате да добавите цвят като блейзър, шал, обемни обеци с цветни кристали, за да облекчите въздействието на черното.

Носенето на бяло на сватба обикновено не е добра идея за дамите, тъй като те рискуват да засенчат или да се слеят с булката, която всъщност е черешката на всяка сватба. По този начин, ако планирате да носите бяло, трябва да добавите малко цвят към облеклото. Отново шал, цветна чанта бижу, обувки, шарено обемно колие.

Весел празник!


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 1 = 9