Керамоти почивки – за вас и цялото семейство

Публикувано от weban на

Керамоти почивки

Запознайте се с Фейсбук страницата на Керамоти почивки, за да научите повече за едно от най-приказните градчета в Гърция, което се намира в долното поречие на река Нестос (гръцката част на българската река Места). В Керамоти ви очакват невероятни плажове, които са със ситен пясък… А до тях се полюшват леките вълнички на Егейско море и галят с приятния си звук слуха на блаженно излегналите се на плажа туристи. Тази идилия не е само на думи, а е истина! Именно заради това, разгледайте постовете във Фейсбук страницата на Керамоти почивки и се насладете на снимки от залезите в Керамоти, плажовете, пристанището и част от уютните места, където можете да отседнете.

Керамоти почивки

Не случайно всяка година множество български туристи избират Керамоти, за да прекарат лятната си ваканция в градчето. Там могат да се потопят в спокойната атмосфера, да усетят автентичния гръцки дух и да не се тревожат за нищо. В Керамоти могат да се открият места за акомодация, които отговарят на различни възможности. Заведенията за хранене в градчето също са на приемливи цени. В тях можете да опитате много блюда от традиционната гръцка кухня – както морски ястия, така и вкусни супи и агнешки шишове. Тези вкусотии вървят ръка за ръка и с прословутите гръцки напитки – узо и метакса. Обслужването в Керамоти е на високо ниво и сами можете да се убедите в любовта на гърците към северните си съседи.

Освен да се излежавате на прекрасния плаж на Керамоти, можете да предприемете и няколко различни активности в местността. Едно от интересните предложения е за пътешествие с кану каяк по Нестос, друго е разходка в покрайнините, където можете да срещнете различни видове птици, включително фламинго! Ако пък решите да предприемете пътешествие с кола, можете да посетите интересния гръцки град Ксанти, които пази история от няколко различни епохи или да се отдадете на нощен живот в Кавала. И Ксанти, и Кавала са разположени на еднакво разстоятние от Керамоти – около 20 км. Остров Тасос също се намира на един хвърлей разстояние, а фериботите са на около 15 минути от Керамоти до там.

Не забравяйте, че Керамоти почивки е фейсбук страница, която е отворена към различни мнения и коментари относно живописното градче! Там можете да качите прекрасна своя снимка от залезите в Керамоти или да коментирате изказвания на някои друг.

 

Категории: Туризъм

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

+ 85 = 92