Курсове и уроци по английски от център Давитоз

Публикувано от mpatzekov на

Днес ще публикувам малко полезна информация за всеки, който желае да посещава курсове или уроци по английски език, за да подобри нивото си на владеене на езика или за постигне конкретен резултат като вземане на изпит, например. Ще ви представя и какво предлага езиков център Давитоз, поради това че там работят изключителни филолози.

За да ви спестя всички въпроси, които съм сигурен че имате, ще ви препоръчам преди да прочетете статията нататък да се запознаете с абсолютно всички типове уроци и курсове по английски тук – http://www.davitoz.org/kursove%20po%20anglijski.html . Това е страницата на Давитоз. Там са описани какви са цените на курсовете, какви възрастови групи се формират и как се прави това, какви нива на обучение можете да откриете и за какви изпити можете да се подготвите. Също така ще откриете и информация за продължителността на всеки един курс и формата на обучение – индивидуално или групово.

Добре е да запомните, че най-важното нещо, което трябва да определите преди да се явите на курсове е какво искате да постигнете с това обучение. Дали искате просто да повишите общото владеене на английски, за да можете да разговарят свободно или пък ви трябва да усвоите тясно специализиран бизнес английски, например. Целите може да са разнообразни, но обучението е добре да се направи синхронизирано с очакваните резултати.

Общо взето, етапите на подготовка протичат по следния начин. Като начало се прави изпит входно ниво, за да се определи текущото владеене на език. По този начин може правилно да се планират бъдещите активности за този конкретен курсист. След като се разработи индивидуален план се прави препоръка към кандидата дали да посещава индивидуални курсове с преподавател или за него е добре да бъде включен в група с други курсисти. Също така, на този етап преподавателите от Давитоз могат да определят дали кандидатът може да се възползва от опцията за онлайн сесии, в които да учи английски. След провеждането на серията от курсове в рамките на 1 цикъл на обучение се прави изпит от Давитоз за така нареченото “изходящо ниво”. Прави се сравнение на резултатите спрямо входното ниво и се определя нивото на усвояване на езика. След като премине този етап вече курсистът може или да се яви на изпита, за който се е подготвил или да продължи спокойно кариерата си с нови умения, които в крайна сметка могат да доведат до повишение в длъжност или осъществяване на успешна сделка с международни партньори, например.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

96 − = 92