Магазин за употребявани компютри онлайн

Публикувано от wseobg на

употребявани компютри

Имаме удоволствието да споделим с Вас, читателите на Websuper.net – една от добрите директории за статии, един онлайн магазин, от който можете да си набавите изгодно хардуерни компоненти, компютри, монитори, аксесоари и други. Става въпрос за магазин Соколец 50, който дълги години радва потребителите на България, а даже и на съседни на страната ни страни, като Македония, Сърбия, Гърция и други.

Соколец 50 е на пазара повече от 10 години, а благодарение на сервиза си успява да анализира и сервизира всеки един компютър, преди да достигне до новият ползвател, т.е. всяка техника, която се продаде, преди това бива сервизирана,  което само по себе си означава, че компютрите са обслужени и са гаранция, че ще се ползват дълго време.

Много е писано по повод това, че предимствата на оборудването втора ръка, пред новото, са доста, но ще акцентрираме на някой основни елементи, какъвто е фактът, че цената на употребявана техника по никакъв начин не може да се  мери с цената на ново устройство.

Тук идва и доброто предложение от нас. Ако сте ИТ специалист, на който му трябва мощен лаптоп, то може с малко пари да си закупи висок клас лаптоп, за разлика от новият такъв, който ще излезне впъти по-скъп.

Повечето ИТ специалисти, доказано, са по-разумни при харченето, тъй че това се явява добър повод за размишление.

По отношение на гаранцията, вярно е, новият лаптоп има гаранция 2 години, но и втората употреба компютри и лаптопи вървят с гаранция. Често тя бива три или шест месеца, в зависимост от търговецът, от типа техника и други.

В обобщение, ако искате висок клас лаптоп на разумна цена, това е мястото, което да погледнете. Естествено, че съществуват редица магазини, които онлайн предлагат най-разнообразна техника, но този притежава добри параметри, цени, качествен хардуер и добър сервиз, услуги, които малко компании на територията на България могат да предложат.

И за последно, няма нищо срамно да закупите лаптоп втора ръка, тъй като повечето лаптопи са неразличими от нови, и никой не знае, че са закупени втора ръка, а и никой няма да Ви ги гледа, особено ако ще ги ползвате от вкъщи.

Посетете магазин Соколец 50


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

54 − 49 =