Мебели за спални

Публикувано от Betina2016 на

Мебели за спални

Във всеки дом има стая която е много важна за нашата почивка и релаксация. Тази стая е спалнята, всичко в нея трябва да е така  избрано и подредено за да може да ни зарежда  спокойствие. Тя трябва да е така обзаведена,  че всичко в нея да си е място. Понякога мястото в спалнята е малко, затова е хубаво да внимаваме при избора на мебели за спални, за да ни остане място за спалното легло, гардероб, скрин, ракла,тоалетка, нощни шкафчета и аксесоари за сън.

Спално легло

Леглото е най-важната част от нашата спалня, защото върху нея четем, лежим,почиваме и се наспиваме. Там ние прекарваме много време от нашия живот. То трябва да е с изработено със здрав и устойчив корпус, съобразен със стандартните производства на матраци. Към леглото е включена подматрачна рамка с ортопедични ламели.

Подматрачното пространство

Подматрачното пространство се ползва за прибиране на спалното бельо, аксесоарите за сън, багаж и други неща. Задължително трябва да има вдигащ механизъм със газови амортисьори. Подходящи цветове за нашето легло може да са : венге, сонома тъмна, орех, дъб, бук и астра. Всички мебели във нашата спалня трябва да са в един цвят, за да  се постигне желания комфорт  от който се нуждаем.

Матрак

Друга важно нещо към нашето легло това е: матракът задължително той трябва е антибактериален, релаксиращ  и с мемори пяна. Той трябва да е проветрив, да не задържа миризма прах, влага и миризми. Ядрото на матрака е от мемори пяна, което заема  формата на тялото, това е идеалния матрак за хора които търсят здравословна среда на сън. Към спалнята винаги има две шкафчета, които може да със леко разчупен дизайн, което ще придаде на спалнята стил . Върху тях слагаме нощната лампа, снимка на семейството, телефон  и други неща.

Гардероб

Хубаво е гардероба който си купуваме да има много рафтове, така че да може да събере много дрехи, вещи и спално бельо . Тоалетката  е  важна част от самото обзавеждане на спалнята, тя може да има голямо огледало което ще и придаде  стил .

Ракли за спални

Раклите за спални обикновено се употребяват за съхранение на одеяла, спално бельо и спални гарнитури. Характерно за раклите  е, че нямат чекмеджета. Обикновено те  разполагат  с едно голямо отделение, достъпът  до който става чрез горен или страничен капак. Винаги трябва да предпочитаме качеството, макар и по-високата цена качеството и дизайна са за предпочитане.


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *