Медитация за привличане на любов и позитив

Публикувано от Администратор на

Привличане на любов

Искате ли да привлечете любовта на любимия? Това е медитация, която ще ви помогне да достигнете в висше ниво на духовно извисяване. Така ще можете да привлечете към себе си цялата позитивна енергия за да влюбите  в себе си всеки който пожелаете. Но не злоупотребявайте с тази техника и я използвайте само, когато наистина се сигурни в чувствата си към определен човек.

Как да медитираме правилно ?

  1. Правете тази медитация изключително в тиха и приятна за вас атмосфера. Ако имате някаква работа или я отложете за следващия ден, или я свършете преди това. Никой не бива да ви безпокой по време на медитацията.
  2. При желание, можете да запалите свещ или ароматни пръчици.
  3. По време на медитация не се старайте  да влизате в някакво необикновено състояние на транс. Не се стремете да спирате мислите си. Просто се отпуснете, оставете нещата да се случват, така както се случват. И без това от Вас не зависи абсолютно нищо и със съсредоточаването си няма да направите състоянието на транс по-силно или по-слабо… От вас наистина не зависи нищо… Сеанса ще протича при всички положения правилно.
  4. Седнете или легнете удобно, нека Вашето тяло се разположи удобно и посветете следващите минути на себе си. Дишайте така, както дишате и се отпуснете така както се отпускате когато си почивате.
  5. Ако почуствате някакъв дискомфорт. Например,  ако ви засърби носът … Спокойно се почешете без да прекъсвате сеанса. Няма нужда да сте вцепенени в поза, медитацията е по-скоро хипноза, но в никакъв сличай не се изисква да стойте без да мърдате съвсем. Главното е да ви е комфортно и удобно, тогава нещата ще се получат от само себе си!
  6. Изгледайте медитацията до самият карай, не бива да се тревожите, ако на моменти ви стане скучно. Именно в тези моменти съзнанието се съпротивлява. Просто изчакайте и мислете за каквото пожелаете. Но пак казвам, важно е да чуете медитацията до края! Във никакъв случай веднъж започнал сеанса не бива да бъде спиран.

Още медитации може да слушате на ufopоrt.

Категории: Други

Администратор

Създател и администратор на сайта websuper . Ако желаете да се свържете с мен, може да ми пишете използвайки някой от представените на сайта контакти.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

69 + = 76