На парти с веган торта

Публикувано от teddyn1 на

веган торта

Не познавам хора, които не обичат да се забавляват. Забавлението е може най–добрата терапия, която помага, когато сме се претоварили от работа и проблеми. Организирането на парти между роднини или колеги, празнуването на детски рожден ден или друг семеен празник са нещата, които доста често осмислят дните ни преди и след самата веселба. А след нея остават много спомени, снимки и любими моменти. Защо да не се опитваме да организираме събитие, което да остави спомен у нашите приятели със здравословна веган торта?

Може би не всеки от вас е чувал за станалите популярни напоследък вегански сурови торти, които се приготвят по специална рецепта.
За осъществяването на такава задача, обаче ще ние необходима малка помощ от сладкарница, която прави именно такива здравословни храни и почерпки за празниците ни. Нека да обясня накратко какво всъщност е веган тортата и защо е толкова подходяща, особено за детски партита.

Суровите вегански торти са сравнително нов вид продукт на нашия пазар, за това може би не са толкова популярни сред хората. Тяхната сладост и полезност може да се ползва за организиране на всякакъв вид събития, по различен повод. Детски рождени дни, именни дни, фирмени партита, тийм билдинги, детски партита, семейни сбирки и други. Или просто тези полезни и здравословни десерти са за хората, които гарантирано се грижат за своето здраве и държат на здравословното хранене. Вашата веган торта може да бъде толкова красива и добре аранжирана, че да бъде в синхрон с организираното събитие, така че гостите ви да запомнят партито със стил, програма и добре изпипани детайли, според случая.

Нали целта на тези празници е да накарат всички присъстващи да се забавляват максимално и да останат невероятни спомени. А какво по-оригинално от това, да зарадвате гостите си с нещо, което е едновременно вкусно и полезно. Смятаме, че суровата веган торта ще бъде идеалната изненада за всеки човек или дете, който се нуждае качествена, вкусна, но и полезна почерпка. Така вашите гости на партито ще успеят да разпуснат от сивото и натоварено ежедневие, като се почерпят с торта без печене, съдържаща само полезни съставки.

Ако ползвате парти агенция, може тя да се ангажира както с организирането на цялото събитието по ваш вкус, предпочитание и спрямо вашата индивидуалност. С професионален и добре издържан сценарии, който ще гарантира веселия дух на партито. Разбира се може те да осигурят полезната и вкусна веган торта, а ако имате време може да я приготвите и сами.

Вече не е рядкост парти агенциите, да разполагат и с кетъринг. Това е така, защото едно парти не може да мине без добра храна и хубави напитки. Единствено трябва да ги информирате, че желаете кетъринга да бъде здравословен включително тортата да бъде сурова.

А какво всъщност включва една такава сурова веган торта. На практика вместо блат се ползват различни полезни съставки като ядки, екзотични плодове и шоколад. В тези торти липсва глутен и други доказано вредни съставки като изкуствени подсладители, оцветители, консерванти и ароматизатори. Липсват вредните хидрогенирани мазнини като частично или напълно хидрогенирана палмова мазнина, маргарин, различни Е-та.

Друг вид услуга, която предлагат агенциите е заснемането на цялото събитие. По желание на клиента може да има снимков, видео или комбиниран вариант. Това е доста приятно, защото веднъж сме изживели спомена от незабравимия купон и след време, когато отново видим веселите и прекрасни емоции, които сме запечатали завинаги. Според мен това е една много добра услуга, за която няма да съжаляваме.

Без значение от повода, парти с колегите, детски рожден ден, имен ден или фирмено парти, може да се постараете гостите ви да си прекарат наистина страхотно.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =