Няколко идеи за изхвърляне на стари маси и шкафове

Публикувано от keiti на

мебели

Питали ли сте се защо на пазарът за мебели има такова голямо разнообразие. Истината е, че за всеки дом, всеки вкус и размери на домашните терени са необходими най-различни мебели. Наред с това с появата на различни стилове, мебелите дават възможност за всеки да проиграва най-различни съчетания и комбинации. Какво обаче да правим, когато старата кухненска маса вече ни е омръзнала, изживяла е живота си или просто си харесваме по-нов модел.

мебели

Реставрирайте – ако старата кухненска маса със столове е прекалено овехтяла и присъствието й вече ви дразни, то добра алтернатива да промените това е като я реставрирате. Лесно с подръчни материали, шкурка и малко боя или лак бихте могли да създадете изцяло нова визия на старата маса със столове. Има някои дърворезбари, които също предлагат подобни услуги. По този начин може да преобразите всяка дървена част в дома си, създавайки съвсем ново значение.

Направете дарение – ако сте от стопаните на домове, които не си падат много по церемониалности, то сега е момента да бъдете благосклонни към чуждата съдба и да дарите на онези, които действително нямат. Потърсете във вашия град или населено място организации, които събират за бездомни, сираци и други социално слаби лице. Свържете се с тях и предете старите мебели. Това е много по-лесно и приятно, отколкото да се трудите и сами да се разправяте изнасянето на стара и тежка маса със стилове.

Подарете на близки или съседи – много пъти се оказва, че онова, което за нас е боклук, на някой от близките или роднините ще свърши идеална работа. Попитайте старите родители на сели или съседите дали нямат нужда от подмяна на мебели в техния дом. Лесно може да им прехвърлите вашата стара маса и столове, при това, без да се налага да търсите камион за извозване.

Обадете се на вехтошар – въпреки, че има много хора, които се занимават с изкупуване на стари мебели и вещи от домовете, често и те са затрупани с такива. Заявката ви може да бъде отложена за неопределен период от време, а това ще забави и вашите бъдещи планове. По-добра алтернатива е да проверите като:

Потърсете фирма за събиране на стари мебели – с едно обаждане по телефона, диспечер ще ви ориентира, кога на място може да пристигне екип. Всичко това може да стане толкова експедитивно и лесно, че още същия ден да планувате покупка на новите мебели.

 


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

+ 86 = 94