Няколко съвета при отслабването

Публикувано от Директория за статии на

 

Сега ще изброим няколко основни съвета, препоръки, начини за отслабване, който биха ви били нужни, когато започнете въпросния процес.

  • Забравете за всички тези режими, които са основани на това да ядете по-малко, да пропускате изобщо ядене или да гладувате с цел да свалите по-магически път теглото си. Гледайте към режима си да прибавяте не да изваждате хранителни продукти. Използвайте задължително плодове и зеленчуци, и се стремете да ги включват в основните ви хранения. Наблюдавайте и пресмятайте по-колко калории приемате дневно; също така преди да ядете няма да е лошо да се раздвижите или като направите малка разходка или се замете с дадено физическо упражнение, или нещо, което би раздвижило тялото ви.
  • Ако думата „упражнение” е дума, която предизвиква отегчение или отлагане, то може да „отложите” вашата закостеняла нагласа спрямо нея. Тъй че без да отлагате, изгаряйте калории, подсилвайте вашите мускули като тичате на по-чисти места, карате колело, плувате, практикувате даден спорт с приятели и дори наслаждавайки се на половия контакт с друго човешко същество (някой би казал, че може съществото да не е човешко, но тук вече бихте нарушили закона).
  • Колкото и да ви се струва маловажно, ходете е един от най-лесните и приятни начини, да се поддържате здрави и в добра форма, особено, когато времето е приятно за разходки. И дори да нямате много време, дори една 10-минутна разходка би била полезна и резултатна. Много хора обаче избягват разходките, защото си въобразяват, че това е неефективен начин, че дори и да се постига нещо, трябва многочасови разходки и затова предпочитат „по-насилствения” начин, „по-нетърпеливия” начин, но важното, което забравят е, че отслабването не е моментен процес, а в някои случаи е доста дълъг и мъчителен. И ако живеете в квартал, където не бихте могли да се разхождате на спокойствие, винаги може да намерите други начини – или да слизате и се качвате винаги по стълбите, да хващате автобуса от по-далечни от вас спирки, заменете удобните модерни уреди за почистване с ръчни, когато имате време, защото дори и това движение не би ви се отразило зле.

Можете да отслабнете бързо и лесно, ако се включите към нашата 13-седмична програма за отслабване, в която имаме безплатен индивидуален хранителен режим и безплатен телесен анализ – всичко това от дипломирани лекари !


Директория за статии

Прочетете образователни статии в http://razberi.info - член на http://snappye.com

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

23 − = 20