Отърви се от старата входна врата веднъж и завинаги

Публикувано от pavelhristovmarinov338 на

входна врата

входна врата

Входната врата е един от най-съществените елементи при обзавеждането на жилището, тъй като тя е първото нещо, което гостите виждат. Чрез избора си, вие показвате какъв е вашият вкус и стил на обзавеждане, изразявате себе си. Ако вашата входна врата се заключва трудно, визията й не е същата като преди 10 години или просто вече ви е омръзнала, значи е време да я смените.

В наши дни, на пазара има огромен  избор от входни врати с различен дизайн, подходящ за всеки дом и  вкус, и с различни заключващи системи. Основните типове са:

Входни врати с пасивна дръжка

Вратите с пасивна дръжка са много актуални и различни. Те придават модерна и стилна визия на вашето жилище. Има възможност пасивната дръжка да бъде поставена по няколко начина – в хоризонтално или във вертикално  положение – по ваш избор. Хубавото при нея е, че може да си изберете най-подходящата и удобна за вас самите. Имате възможността да определите колко да е дълга и дебела пасивната дръжка. Вие избирате  и къде точно да бъде поставена по самата врата.

Метални входни врати

Металните врати се препоръчват при обзавеждане в съвременен стил. При него се залага на неръждаема стомана и желязо. Добре е да наблегнете именно на  тези материали, при избора ви на входна врата в този стил. Интересно е колко лесно се комбинират.

Входни врати от дърво

Входните врати, изработени изцяло от дърво винаги ще бъдат на мода. Елегантни и стилни, те си пасват много добре със съвременната  естетика и придават класическа, и същевременно модерна визия на вашият дом. На пазара се предлагат  врати от различен вид дърво с  различен дизайн и дървесни шарки.

Входна врата в модерен цвят

Жълтият цвят е много подходящ за входна врата, защото е приятен и отличаващ се цвят. Изборът именно на него означава, че собствениците са гостоприемни и жизнерадостни личности.

Светлосинята входна врата придава средиземноморска визия на вашият дом. Изборът на този цвят означава, че обитателите на жилището водят спокоен, тих и кротък начин на живот.

Изборът на оранжева входна врата е признак на желание за промяна и ентусиазъм. Собствениците обичат да експериментират и  водят динамичен начин на живот.

Източник: входни врати


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

11 − 4 =