Охранителни ролетки за магазини

Публикувано от rzamen1 на

Охранителните ролетки за магазини  са със специален дизайн, който се състои от платно, водачи, защитни кутии, механизъм. Монтират се на стени, прозорци, витрини или входове/изходи.

Кутията може да бъде от плътна стоманена ламарина или от плътни ламели. Водачите са стоманени а платното се състои от различни видове ламели.

Ламелите, от които се състои платното, са няколко вида – плътни и перфорирани изработени от стомана, термо ламели изработени от алуминий или няколко варианта на тръбни оплетки. Повече информация за различните модели вижте – тук

В отворено положение защитената зона на обекта е напълно недостъпна. Те се разгъват отгоре надолу и се фиксират с помощта на ключалка или друг безопасен и защитен от отваряне елемент.

Когато търговската база се отвори сутрин, платното на охранителните ролетки се прибира в кутията.

Защитете бизнеса си с охранителни ролетки

Те ще ви защитят от:

  • от натрапници, крадци и др .;
  • от повреда на прозорците, врати и други елементи от вандали;
  • от любопитни очи – за вариант с плътни ламели;
  • от природни явления – слънчева светлина, градушка, сняг, дъжд, прах, вятър и др -– за вариант с плътни ламели.

 

В допълнение, ако се спрете на охранителни ролетки с алуминиеви ламели H77 пълни с полиуретанова пяна, трябва да знаете, че те са отличен шумо и топлоизолатор.

Осигурете допълнителна защита на помещенията на магазина от прегряване в горещ ден, намалете нивото на звуково налягане, разпределено от различни източници от улицата с до 37 dB.

Изберете охранителни ролетки за магазина, за да му осигурите атрактивен външен вид, когато е затворен, след края на работния ден.

Какви са характеристиките и свойствата на охранителните ролетки за магазина?

Осигурете си повишено ниво на защита с охранителни ролетки. Осигурете си възможност за периодично проветряване на помещението. Защита срещу екологични фактори, набези от вандали и онези, които искат да проникнат в магазина с цел кражба, за да ограбят и крадат, ценности и собственост на предприемача.

Дали да монтирате охранителни ролетки на магазина не е въпрос на избор за онези чиито обекти са на места, посещавани от голям брой хора, опасни зони и др.

В допълнение, поставянето на охранителни ролетки на магазини, не означава, че можете да спите 100% спокойно. Но поне със сигурност ще го задържат известно време, докато полицията пристигне.

Разбира се, той вероятно ще има време нанесе леки повреди, но няма да може да причини значителни щети на имуществото.

 

За финал ще Ви кажа, че с избора да добавите охранителни ролетки към вашата защита на бизнеса ви, вие ще си спестите много главоболия.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

7 + 2 =