Почивка на планина и море – две в едно

Публикувано от PollyK на

морски делфин

море почивкаНезависимо къде се намирате – в офиса, на поредното заседание или сред досадна компания, чиито теми за разговор са ви омръзнали отдавна, никога не е късно да се настроите на ваканционна вълна и да си помечтаете за пътуване и почивка.

За голяма част от хората самата идея да започнат да стягат багажа за поредната почивка, автоматично ги кара да се чувстват по-добре и с по-ведро настроение.

Така че, ако точно в този момент сте у дома и сте затрупани с куп домашни задължения, а ви се иска да се прехласвате по непознати места и да снимате красиви природни гледки, значи е време за почивка и сбъдване на мечти.

И понеже никой друг освен вас не е длъжен да се погрижи за собствения ви комфорт и щастие, вие трябва да поемете нещата в свои ръце и да си подарите една незабравима ваканция, точно сега.

Не е необходимо пътуването ви да е далечно, продължително и скъпо. За да изпитате удоволствие от новото място и почивката далече от дома и работата, можете да посетите някои от нашите курорти. Това пътуване в никакъв случай няма да бъде непосилно за вашите финанси и няма да изисква особена подготовка.

Напротив, то може да се организира спонтанно и изключително бързо, така че буквално за минути да се окаже, че няма да скучаете и по време на почивните дни ще прекарате септемврийски празници на планина или на море. Въпрос на избор е накъде ще се отправите и на какви природни красоти ще се радвате тази есен.

От една страна, почивката в планината ще ви се отрази тонизиращо и освежаващо, от друга, ваканцията на море ще ви даде още един шанс да се порадвате на топлата морска вода, лазурните брегове и  уникалната атмосфера на родното Черноморие.

Няма да се опитваме да ви насочваме към точно определена дестинация, защото всеки от вас знае какво иска и къде ще си почине най-добре. Така или иначе, освен персонален избор, мястото за отдих е и въпрос на лични потребности.

Някои хора искат да се потопят в просторното море, да практикуват водни спортове, да релаксират на борда на яхта или корабче, да ловят риба или просто да се наслаждават на пленителната морска атмосфера. За други планината е повече от магнетично място, където винаги има възможност да се релаксира пълноценно и  да се случи нещо ново и различно. Там също може да се помечтае, да се съзерцава и пътува, без да се мисли за надпреварата с часовника и времето, без телефон, интернет и каквито и да било съвременни технически средства, които на пръв поглед свързват и улесняват живота на хората, но всъщност ни правят все по-затворени и интровертни.

морето вълните

Ако търсите съчетание на море и планина, потърсете почивка в хотели в Приморско. Това е място, където планината и морето се срещат, и хората могат да се радват както на морския бриз, така и на прохладата на горите. Ето къде може да си харесате хотел в Приморско, в който да отседнете: http://www.rooms.bg/hotel-primorsko.html.

Приморско е място, където ще имате колкото се може повече възможности за забавление, вдъхновение, завързване на нови приятелства и обогатяване с положителни емоции. Край Приморско има доста забележителности, които също ви очакват.

планина почивка

Резерватът Ропотамо – природен рай, който ще ви накара да се влюбите в пясъчни дюни, редки растения, лонгозни гори.

Тракийското светилище Бегликташ – любопитно историческо място, което можете да посетите и по този начин да се пренесете векове назад в миналото.

Град Ранули, крепостта Урдовиза, Лъвската глава – тези забележителности ви очакват.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 1 = 5