Почивка в зимните български курорти през 2014-2015 г

Публикувано от oteli на

Всички ние очакваме с нетърпение зимата, за да можем да се отдадем на почивка в един от българските ни зимни курорти и да покараме ски, сноуборд или шейна.

Страната ни разполага с великолепни планини и ски писти. Хотелите в България, които се намират в зимните ни курорти, предлагат на своите клиенти изобилие от Спа процедури и услуги, което с перфектните условия за каране ни гарантира една перфектна и незабравима почивка през първите месеци на 2015 година.

Когато говорим за почивка в зимните ни курорти, непременно трябва да отбележим Банско. Този курорт е харесван не само от българи – хиляди чужденци пристигат на почивка в Банско не само през зимата, за да покарат ски или сноуборд, но дори и през летния период на годината. Не случайно Банско е обявен за най-добрия зимен курорт на България.

Вече втора година наред Банско заслужено получава тази награда. Наградата се връчва от страна на Академията за Световни Ски награди, като на награждаването присъстват над 100 мениджъри на ски курорти и хотели. Церемонията беше проведена в един от известните и популярни австрийските ски курорти – курорт Кицбюел.

По този начин зимния ни курорт заема 20-о място в класацията за най-добри зимните курорти в света (Банско е признат за курорт номер едно в цялата Източна Европа, а не само в България). Това е много голямо постижение за България, страната ни трябва да се гордее с това и да допринася за развитието на българските зимни и летни курорти.

Ако решите да изкарате зимната си ваканция в България, но не искате да похарчите много пари, хотелите в Банско са готови за вас. В този зимен курорт почивката ще ви излезе най-евтино спрямо другите зимните курорти на България, при това Банско конкурира другите курорти не само по цени за нощувки, но също и спрямо цените за наемане на ски-оборудване, уроци по ски, закуски, вечери и напитки.

Вследствие на което всяка години хиляди чужденци и българи избират за своята почивка зимния ни курорт Банско.

В Банско има над 70 ски писти, повече от 20 лифтови съоръжения, писки за ски с различна трудност и за ски-бягане, черни писти (две). Всеки желаещ може да кара ски, шейна, да се разходи със снегоход.

Вечер можете да отседнете в един от безбройните хотели в Банско и да се отдадете на релакс и спокойствие, да се възползвате от приятните СПА терапии и процедури, да се погрижите за своето тяло.

Освен това градът е известен със своята интересна история, паметниците и музеите. Тук ще можете да разгледате музей на Никола Вапцаров, Веляновата къща, историческият музей.

В ресторантите ще ви предложат национална българска кухня, традиционни специалитети, ще се насладите на хубавото вино, песни, фолклорни танци.


oteli

хотели в България, почивка

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

80 − = 74