Почивки на море на Северното Черноморие

Публикувано от PollyK на

Северното Черноморие

Всеки българин си има любима част от Черноморското крайбрежие. Едни семейства предпочитат курортите, разположени на Северното Черноморие, други пък за нищо на света не биха заменили почивката си на Южното Черноморие с почивка на друго място. Факт е, че и Севера, и Юга си имат своите предимства и недостатъци, но все пак всичко е въпрос на предпочитания.

море

Според направения бърз преглед на офертите на водещите курорти, цените на почивките в района на Северното Черноморие и тази година са си останали същите, което е идеална причина нашите туристи да предпочетат да останат да летуват на родното Черноморие.

Много от хотели са успели да запълнят местата още с предварителни записвания, за които има и чудесни отстъпки. Ако се съберат повече незаети места в разгара на сезона, се пускат промоционални оферти в туристическите сайтове и така болшинството от хотелите по Северното ни Черноморие успяват да работят на пълни обороти. Всички знаем, че отстъпката при предварителните записвания през зимните месеци достига до 20%. Такива отстъпки за предварителните записвания за есенните почивки могат да се намерят в отделни хотели. Икономическата криза, която засегна туризма в световен мащаб, разбира се засегна и нашия туристически пазар, но определено са останали само добрите хотелиери.

Мнението на по-голямата част от гостите на Северната част на Черноморието е, че обслужването е на прекрасно ниво, хотелските бази също са изключително добри. Кризата успя да накара добрите хотелиери да изместят непрофесионалистите и неквалифицираните кадри.

Мнозина от нашите сънародници, особено тези, които живеят в близост до по-големите курорти на Север, през почивните дни от седмицата редовно отскачат до морския бряг. Местните хотели имат атрактивни оферти за уикендите. Най- често българите търсят тридневни пакети на цени от 120 до 200 лева с включена храна.

Различните по категория обекти в отделните морски градове предлагат различни цени за настаняване. Обикновено през месеците юли и август, когато в Албена, Кранево и Балчик липсват свободни места, се обявяват цени на рецепция.

Забелязва се, че има цени, които намаляват, особено при заведенията за хранене. Курортисти констатират, че цените в някои заведения са по-ниски от тези в градовете във вътрешността на страната.

Ако все още не сте намерили вашата оферта, разгледайте сайтовете с оферти за лятна почивка и направете резервация, за да не останете без море тази година. Изгодни оферти за края на сезона .

В Балчик и Кранево се предлагат чудесни оферти на къщи за гости, които предлагат не по-лоши условия от тези на хотелите. Като добавят и топлината и уюта на дома. Тези, които имат слабост към голфа, трябва да знаят, че край Балчик има чудесни голф игрища, които са на световно ниво. Хотелите, които притежават такива игрища, включват и инструктори по голфа в своите оферти.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

25 + = 32