Подмяна на водопроводни тръби? Свържете се с професионалисти!

Публикувано от marto76 на

водопроводчик София
Ако трябва да смените водопроводните тръби в апартамент или частна къща, поверете това на опитните професионалисти от Водопроводчик НЕТ. Ние ще извършим оформлението на тръбопроводи от всякаква сложност с високо качество, на достъпна цена и ще гарантираме абсолютната безопасност на водоснабдителната система за вас и вашите съседи.

Майсторите бързо пътуват до всяка точка на София и целия регион на София, бързо извършват целия планиран обхват на работа и резултатът е удобно използване на водоснабдителните системи. Фирмата носи пълна отговорност за работата на своите служители, поради което предоставя на всеки клиент официална гаранция.

Подмяна на водопроводни тръби от опитни водопроводчици с гаранция за качество

За водопроводчици с повече от 10 години опит подмяната на водопроводни тръби, дори с висока сложност, не е проблем. Извършваме както основен ремонт на стария тръбопровод, така и подмяната на отделни участъци от водопровода при износване или като част от рутинна поддръжка.

 

Нашите специалисти могат да сменят тръби в общински или обикновен апартамент на жилищна сграда, както и в частна къща. Ние сме внимателни не само към инсталирането на нова система, но и изключително внимателно демонтираме старата.

Работим при всякакви условия и предоставяме:

  • внимателно отваряне на стени от различни материали и демонтаж на старо оборудване;
  • висококачествен монтаж на стоманени, медни, полипропиленови, композитни тръбопроводи;
  • спретнато окабеляване според тройника (сериен), колектор или комбинирана схема;
  • надеждно заваряване (ако е необходимо);
  • пълна проверка за безопасност на употреба.

Гарантираме, че подмяната на ВиК инсталациите ще бъде извършена в пълно съответствие с действащите строителни норми. Професионален водопроводчик правилно монтира всички комуникации по открит или скрит начин, компетентно свързва елементите един с друг, което ще осигури удобно използване на водоснабдителните мрежи в банята и в кухнята.

Смяна на водопроводи – евтино и бързо!

Пълноценната подмяна на тръби от специалисти на водопроводчик нет е изгодна инвестиция в бъдещето. Благодарение на навременните ремонти вие гарантирано няма да се сблъскате с извънредна ситуация, както и конфликти със съседи. Ние предоставяме услуги за подмяна на ВиК системи в цяла София и Софийска област на достъпни цени.

Точните данни колко струва смяната на водопроводите са дадени в ценоразписа. Ще направим допълнителна отстъпка за пенсионери, както и големи и редовни клиенти. Нашите цени са постоянно едни от най-ниските в региона, а значително предимство е официалната гаранция до 5 години.

Следователно, ако водоснабдяването „изтече“ или възникнат други неизправности, ние ще ги отстраним за наша сметка. Решението за възможността за гаранционно обслужване се взема от специален отдел от мениджъри за броени минути, така че вашият проблем ще бъде незабавно отстранен.

 


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 1 = 1