Ползата от лаптопите при пътуване

Публикувано от yhom на

На много от вас вероятно им се е случвало да трябва да пътуват дълго време с автобус или кола и пред всички излиза проблема — какво да правим? Някои обичат да четат книги, но има и други, който играят на игрите на телефона си или на мобилна конзола. Ето няколко съвета, кое ще ви е нужно, поне в 90% от случаите. Вода и храна е ясно на всички, че трябва да има, концентрираме се върху проблема с вниманието.

Книгата е добър избор. Вземете си някое дебело и интересно четиво, но запомнете, че никой не обича да му свети лампата на съседния докато той чете книга. Книгата е удачна за през деня, но когато настъпи нощта, се насочете към екраните. Един лаптоп определено ще свърши работа. Вече има толкова модерни допълнителни джаджи, че можете спокойно да си пъхнете обикновения контакт на зарядното на лаптопа в зарядното на колата (с приставка естествено).

Дори лаптопа да не ви държи на батерия, това няма да се окаже проблем. Същото важи и за смартфон или мобилна конзола, но при тях екрана е по-малък и е досадно да играеш игри на малък екран продължително. Картите не са добра идея, защото не се играят от един, а когато играете няколко човека в кола е много вероятно да разсеете шофьора.

Има обаче начин за справяне с проблема, който изисква само вашата жизнена енергия. Говоря за игра на думи или отгатни животното и такива подобни. Тези елементарни игри могат да ви се струват детски, но са занимателни и определено ще ви откъснат от мисълта, че имате още час или дори ден път до дестинацията. Вариантите за такива игри са много, а дори вие да си измислите някоя няма да навреди. Използвайте въображението си, но определено не носете табла или шах. Няма да гоните фигурките по пода.

Ако все пак лаптопът се окаже единственият логичен избор при честите ви пътувания модели на водещите марки.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

5 + 2 =