Поръчвани на храна за вкъщи от Le Chef – Food and Mood – Варна

Публикувано от thunder_go на

Хамбургер

Едно симпатично заведение за бързо хранене нашумя доста сред варненската аудитория, а и в цялата страна. Името му е Le Chef – Food and Mood, добре познато име, което предизвиква все вкусни емоции. Настроението там винаги е положително и хората са усмихнати. Хубавите емоции не свършват дори и когато искаш да си поръчаш храна за вкъщи във Варна. Кутийте на сандвичите са атрактивни и оригинални, а какво по-хубаво от настроение и хумор докато хапваш любимия си сандвич.

Почитателите на здравословните сандвичи, които Le Chef – Food and Mood предлага във Варна, са редовни клиенти на заведението. Освен вкусотиите с месо, има и предложение за вегани. Неговото име е Куатро Формаджи. Ароматно изкушение съдържащо няколко вида сирена, всяко от тях придава изтънчен аромат на сандвичите и кесадиите. Още една причина за доволните лица на клиентите излизащи от Le Chef.

Сирената които съдържа този различен и много вкусен сандвич (кесадия) са бяло сирене, чедър, гауда и кашкавал. Когато тези невероятни вкусове се смесят придават усещането за завършеност. Малко повече информация за чедър и гауда ще Ви предоставим в следващите два абзаца. Така, че продължавайте да четете с интерес.

Чедърът е традиционно английско сирене, което се слави по целия свят с острия си вкус. Можете да го откриете в различни аромати и вкусове. Главното му съдържание е от краве мляко, а консистенцията му е твърда. Използва се в голяма степен при приготвянето на различни ястия, поради острия си аромат. Съчетанието му с червено вино е доста добро откритие. А в сандвича Куатро Формаджи допринася божествен вкус, който няма как да не запомните.

Родината на гаудата е Холандия, добре позната на готвачите с плътното си съдържание. Този вид сирене се слави с гъстата си консистенция, което го прави много засищащо. Преди години вкусът му е бил по-маслен, но днес можете да го откриете с различни вкусове, като повечето са леко пикантни. Все пак традиционната гауда си остава най-добрият вариант за консумация. За експериментаторите, разбира се, съществуват другите разновидности и интересни резултати.

Сандвичът Куатро Формаджи се приготвя с много внимание, а резултатите са удовлетворяващи и засищащи (имайки предвид съдържанието на гауда). Любителите на сирена могат да се насладят на пет минути щастие консумирайки тази вкусотия. Можете да откриете сандвичът Куатро Формаджи (а и други вкусотии) в Le Chef – Food and Mood в град Варна. Ако пък сте от града и не Ви се ходи до центъра, можете да си поръчате храна за вкъщи и да се насладите на спокойствието със сандвич в ръка. Добър апетит!


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

60 − 58 =