Дрон DJI Mavic Pro
Дронът DJI Mavic Pro е новото топ предложение на DJI и ще прикове вниманието Ви с изумително малките си размери. Всъщност Mavic Pro е първият сгъваем дрон на DJI и е практически наполовина по-малък от Phantom 4. В сгънато положение роторите му са плътно прибрани към корпуса, а размерите му са едва 83mm (височина) на 83mm (широчина) на 198mm (дължина).

Освен с невъобразимо малките си размер, дронът DJI Mavic Pro впечатлява и с мощна камера, която може да снима 4K видеоклипове с 30 кадъра в секунда, 1080P видеоклипове с 96 кадъра в секунда, както и спиращи дъха снимки с 12MP резолюция. Квадрокоптерът Mavic Pro Ви позволява също така да предавате видео на живо директно на стената Ви във Facebook, както и в канала Ви в YouTube!

Дронът DJI Mavic Pro ще спечели сърцата на селфи маниаците със способността си да прави селфита от въздуха. Точно така, прочетохте правилно. Mavic Pro може да Ви направи селфи от въздуха благодарение на функцията Gesture. Когато тази функция е активирана, квадрокоптерът може да разпознава човешките жестове. Просто дайте знак/сигнал на Mavic Pro и той ще Ви направи селфи, което ще подлуди приятелите и последователите Ви в социалните мрежи!

Сред другите отличителни качества на дрона DJI Mavic Pro са:

Очаква се продажбите на дрона DJI Mavic Pro да стартират от средата на месец октомври. А ако сте нетърпеливи, можете да го поръчате още сега от електронния магазин за дронове и летящи платформи COPTER.BG.