Проект “Мобилизация”- Яндекс школа за лятото

Публикувано от Администратор на

Какво е това?

Мобилната индустрия върви напред с големи крачки. От Яндекс са готови да споделят своят опит през това лято и пускат проекта “Мобилизация”. Той ще е за всички, които току що са започнали или вече достатъчно уверени в себе специалисти, но искат да се развиват и вървят напред. За тях е открито приемането на заявките в четири школи. Школа за мениджъри към Яндекс,  Школа за мобилни дизайнери, Школа за изработване на интерфейси и Школа за мобилни разработки.

Яндекс

През първия етап: всеки е сам за себе си.  Участниците ще усвояват материалите в една от 4-те школи на Яндекс. Тези, които успешно се справят с задачите ще преминат в втората част.

Втори етап: работа в екип. Участниците от всички четири школи ще се обединят в екип, в всеки екип ще влязат мениджъри, дизайнери и създатели. В периода от няколко седмици ще се създават проекти в условия максимално приближени към реалните. В края на курса ще има защита на проектите.   

Старт 4-ти юли. Занятията ще се провеждат във вечерно време и през почивните дни в московския офис на Яндекс. Програмата е определена за 3 месеца. Участието е безплатно. За слушателите от други градове Яндекс поемат влака и преживяването по време на курса.

Подробности на: https://www.yandex.ru/mobilization/


Администратор

Създател и администратор на сайта websuper . Ако желаете да се свържете с мен, може да ми пишете използвайки някой от представените на сайта контакти.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 2 = 5