Пу-ер чай за отслабване и детоксикация в България

Публикувано от myteabg на

Чай за детоксикация

В България се продават доста видове чай с различно действие. Можете да си закупите чай от всеки хипер-маркет, специализиран магазин или интернет магазин. Пред вас се разкрива голям избор, но ако трябва да се говори за специфични цели, то те са точно четири. Първата основна причина да пиете чай е засилване на вашата имунна система в случаи на грип и настинка. Разчита се главно на билкове миксове, понеже е известно, че билките имат силно антисептично и противовъзпалително действие. Втората причина са стомашните проблеми – например остри болки в корема, запек, подут корем и други. Третата причина е детокс на организма, което означава пречистване от вредни вещества и токсини от нашия организъм. Четвъртата и последна причина е отслабване, като основните етапи са забързване на метаболизма, изгаряне на мазнини и превенция на образуване на нови такива.

За споменатите горе проблеми, може да пиете различен вид чай за всеки един проблем – така например при грип и настинка, билковият чай е добър избор. Невероятната комбинация от валериана, мента и лайка бързо помагат при подут корем. Зеленият чай е известен с детоксиращото си действие, а пък черният чай може да помогне при изгарянето на мазнини. Въпреки че чайовете, които изброихме не са скъпи, да се пие всеки един по отделно определено не е оптимално решение. Най-доброто решение е да се използва чай с разностранно действие, за да може да решите всичките си проблеми едновременно. Така с помощта на един чай, всичките Ви проблеми ще останат в миналото.

И така стигаме до въпроса кой е най-ефективният чай, когато става въпрос за разностранно действие . Верният отговор е Пу-ер чаят! Известно е на консумиращите го по цял свят, че той е най-добрият вариант за отслабване, детоксикация, стомашни проблеми, както и цялостно здраве. Това едновременно действие при различните проблеми, които могат да ни сполетят, се дължи на начина на направа на този чай. Пу-ер чаят преминава през така нарачения процес на ферментация, който се изразява в следното: събиране на листата, процес на стареене на листата (ферментация) и пресоване на листата.

Именно процесът на ферментация отличава Пу-ер чая от останалите, тъй като го прави универсален в борбата срещу подутия корем, мазнините, затлъстяването и не на последно място, е мощен имуностимулатор. От тук следва важният въпрос, който е какво е качеството на суровината.

 

Пу-ер чаят произлиза от Китай и по-точно югоизточната част на провинция Юнан. Именно от там започват първите производства. Първата фабрика за Пу-ер чай в Китай е открита през 1970 година, като автентични реколти от 1970 до 2000 година, варират между $2000 и $5000 за килограм. Подобно на добре отлежалото вино, Пу-ер чаят изменя вкуса си към по-добро, в зависимост от възрастта си, но сами разбирате, че не всеки може да си позволи подобен лукс.

MYTEA.BG предлага висококачествен Пу-ер чай на изключително достъпни цени. Пу-ер чаят който ние предлагаме е отлежал минимум 5 години и има невероятен вкус, като естествено притежава всички свойства, които един наистина качествен Пу-ер чай трябва да притежава. Може да бъдете сигурни в отлично качество, тъй като ние работим директно с производители от Китай, които внимателно следят целия процес от събирането на листата до пресоването в готова продукция. Именно това ни отличава от повечето вносители, но не на последно място, трябва да допълним и още няколко неща.

За нас е важно, не само качеството на съдържанието, но и външния вид на опаковката. Поради тази причина сме заложили на качествени метални кутии, като всяка кутия съдържа 15 блокчета Пу-ер чай, достатъчна за минимум 2-3 седмици употреба. Опаковката ни позволява да съхраним ценните свойства на чая и да усетите аромата му, дори след като само отворите кутията. За да си приготвите 1 кана чай, са Ви нужни под 10 минути.

Всяка една чаша Пу-ер чай Ви приближава към желаната фигура, по-добро здраве и максимална енергия. Време е за ново начало и истински резултати. Поръчайте истинския Пу-ер чай за отслабване и детоксикация от https://www.mytea.bg. Ние Ви гарантираме по-добро здраве, енергия, тонус, пълна детоксикация и трайно отслабване. Убедете се сами в качеството на най-добрия Пу-ер чай в България. Очакваме Ви още сега!


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 1 = 5