0 гласа
от (120 точки) 0 0
Музикални Видео ХитовеHTML позволява да вградите музикален фон в страницата си, както и да сложите връзки към ваши музикални и видео клипове, Скъпите Музикални Клипове които потребителя да чуе и види чрез щракане върху съответните връзки. С над 97.2 млн. гледания на трето място попада YouTube каналът Dude Perfect, в който група приятели заснемат как правят различни трикове с пинг-понг топчета. Към аудиторията на канала проявяват интерес от Oreo и започват да спонсорират видеата, като в кадър често се повява ненатрапчиво тяхното лого или триковете се изпълняват с бисквитките Oreo, което се харесва на публиката и последователите на канала наброяват вече над 24.8 млн.

П.П2. Социолозите от групата не са разбрали какво точно пише за Грейс Кели и за Лейди Гага в стария пост, което отдавам на хаотичния ми стил на писане. Въпреки това смятам, че тезите ми са елементарни и няма смисъл да ги повтарям надълго и нашироко и тук. Просто исках да кажа, че критиката към безвкусицата на чалгата не винаги държи, защото модната икона" лейди Гага е много по-неелегантна от българските певици, но досега не съм срещала критика как хем развращава, хем затъпява младите както се коментира нон-стоп за чалгата.

Оказа се, че през 1998 г. дуетът окончателно се е разделил и всеки от членовете му е поел по своя път. И двамата музиканти продължават със своите музикални проекти. Томас Андерс, певецът с кристалния глас, продължава да пее пред хилядна публика в цял свят. Любимец е на руснаците. В Германия тази година даже е издаден юбилеен албум „30 години Modern Talking".

Половината лице на певицата, екс треньорка и член на журита в музикалното риалити „Гласът на България" - Мариана Попова - вече е покрито от обонятелния й орган, който винаги е впечатлявал с размерите и широчината си. Топ 10 Участия На Порно Звезди В Музикални Клиповепоследък обаче по-бдителните зрители са забелязали, че той е започнал да се откроява все по-осезателно върху фейса й и това, заедно с очарователния съскащ и леко фъфлещ ефект при говорене, я правел обект на коментари. Според пикантните клюки, които понякога твърде безжалостно раздухват хорските недостатъци и проблеми, гримьорите на музикалния формат полагали неимоверни усилия да й направят такъв макияж, който поне малко да намали оптически носа й или поне впечатлението, което той прави.

От два месеца е водеща на първата спортна онлайн емисия новини в България в Sportal TV. Има син Виктор на една година. Мария Игнатова е снимала за холандската агенция "Dutch casting". Там Мария работи като модел и участва в клипове и реклами. Мария има записани три песни. Участвала е в две филмови продукции - "Риба чук" и "Икона". В топ 20, разбира се, място намира и наскоро станалата майка Бионсе, докато другата известна с дупето си дама - Дженифър Лопес е чак на 22-а позиция.

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

74 въпроса

42 отговори

9 коментари

956 потребителя

Подобни въпроси

0 гласа
0 отговори
попитан 2018 януари 5 от ufologa (2.6k точки)
+1 глас
0 отговори
попитан 2018 януари 11 в Съвети от Добър човек
0 гласа
1 отговор
попитан 2019 септември 2 в Хоби и свободно време от ufologa (2.6k точки)
0 гласа
0 отговори
...