0 гласа
от (2.6k точки) 0 0

Основните SEO фактори, които се разглеждат от Moz Domain Authority 2.0 са

 • Наличие на спам и колко 
 • Качество на обратните връзки към сайта
 • Машинният модел, който е проектиран да работи с актуализациите на алгоритъма на Google и да се опита точно да се свърже с резултатите от търсенето.

След тази нова версия на домейн орган, блогъри, собствениците на сайтове могат да видят драстична промяна в домейна на своя уебсайт, тъй като новият домейн орган ще разгледа количеството, както и качеството на връзките, сочещи към вашия сайт.

Можете да използвате  инструменти за многократни DA PA Checker, за да намерите  стойностите  на вашия уеб сайт DA.

Защо да използваме инструмента за многократни DA PA Checker?

Органът за домейн на Moz е един от важните SEO показатели, общоприети от всички дигитални дигитални участници, за лесно изчисляване на качеството на всеки онлайн сайт в число.

Препоръчваме ви да използвате  инструмент за:

 • Лесно намерите ДА на собствения си уебсайт или органа на страницата (РА) на отделни страници, за да направите добра SEO стратегия за вашия онлайн бизнес или да получите ранг на Алекса за проверка на регионалния трафик към вашия сайт.
 • Можете също така да определите  качество то домейна, авторитета на страницата или Alexa класирането на уебсайтовете на вашите онлайн бизнес конкуренти, Така ще може да изградите по - удачно вашата SEO стратегия.
 • Можете също така да оценявате уебсайтове, които ще използвате за получаване на линкове.

Какво SEO Metrics Checkmoz.com инструмент ще се изчисли?

Домейн авторитет: DA означава домейн авторитет, това е SEO метрика, въведена от Moz, която показва силата на домейн или уебсайт. Тя варира от 0 до 100. Колкото по-висок е резултатът, толкова по-висок ще бъде вашият домейн за домейн.

Авторитет на страницата: Показва силата на конкретната страница от сайта.

Moz Ранг: MozRank е термин, взет от логаритмично скалираното 10-точково измерване на популярността на дадена уеб страница на SEOmoz. Използва се за изчисляване на популярността на връзката в сравнение с другите.

Alexa Rank: Казва се, че колкото по-нисък е сайтът на Alexa Alexa, толкова по-висока ще бъде популярността на сайта. Alexa е глобална онлайн система за класиране на уебсайтове, която взема предвид уеб трафика към уебсайт, за да изчисли своя ранг в Alexa и уеб трафик.

IP адрес: IP адресът (известен още като интернет протокол) е физически адрес, свързан с вашия персонален компютър, лаптоп или мобилни устройства за комуникация. Всеки уебсайт има свой собствен IP адрес.

Google Indexing: Индексирането на Google търсачката е процес на добавяне на уебсайтове, уеб страници в Google търсене. Този инструмент води до „да“ или „не“. Ако се казва Да, това означава, че страниците на уебсайта ви са обходени от Google Bots или ако се казва Не, това означава, че Google ботове все още не са индексирали уебсайта ви.

Как да използвате Проверка на Moz Проверка на домейни инструмент за проверка?

Нашият инструмент за проверка на домейн орган е много лесен за използване. Разработчик, интернет потребител, SEO експерт, уеб администратор или собственик на сайт може да го използва с тези лесни стъпки:

 • Към URL адреса на уебсайта „ https://www.checkmoz.com “
 • В полето за празен текст въведете URL адресите / домейните / уебсайтовете, които искате да изпълните за домейна. Можете да проверите до 10 имена на домейни едновременно.
 • След като въведете URL адресите на уебсайтовете, които искате да проверите, кликнете върху бутона „Изпращане“.
 • В рамките на няколко секунди нашият инструмент ще получи резултатите.

Той не само показва властта на домейна, но също така показва пълномощията на страницата, класирането на Moz, ранга на Alexa, IP адреса и индексирането на уебсайта в Google Search Engine.

Какво можете да намерите или изчислите от Метриките на домейни на Moz?

Ако знаете какъв е вашият и вашият онлайн бизнес уебсайт и властта на домейна на вашия конкурент, можете лесно да изчислите следните неща:

 • Можете лесно да сравните позицията си в интернет в интернет в сравнение с уебсайтовете на вашите конкуренти.
 • Можете лесно да планирате най-добрата SEO стратегия за вашия сайт за следващите месеци
 • Можете също така лесно да намерите качествени уебсайтове на вашата тема или ниша с добър домейн орган и да придобиете препратки за вашия сайт.

Основни фактори, които се обмислят за изчисляване на властта на домейна

 • Възраст на домейн
 • Скорост на уебсайта
 • Брой отнасящи се до корени домейни
 • Брой препратки към вашия сайт
 • Moz доверие
 • Мозъчен спам резултат
 • Качеството на връзките също е от значение
 • Качество на съдържанието на уебсайта
 • Социални сигнали към уебсайта Ви
 • Качество на цялостното съдържание на сайта

Как можете да подобрите авторитета на домейна на уебсайта си?

Ключовото решение за подобряване на DA на вашия уебсайт, блог или онлайн магазин на вашия клиент е да се фокусира и импровизира основните фактори, които засягат Moz Domain Authority.

Една от популярните практики за бяла шапка SEO е създаването на качествени препратки, които основно придобиват връзки от авторитетни области и сайтове, базирани на тема. Получаването на препратки от сайт с по-висок домейн орган обикновено се броят по-добре от препратките от уебсайт с власт с по-нисък домейн.

Ако сте уебмастър или SEO професионалист, тогава трябва да знаете, че "съдържанието винаги е крал". Качественото съдържание на уебсайта Ви ще осигури повече аудитория и посетители на уебсайта Ви. Уверете се, че съдържанието трябва да бъде удобно за аудиторията, едновременно уникално и информативно.

Така че това са основните фактори, за да се съсредоточи върху за импровизиране на вашия уебсайт домейн орган.

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

76 въпроса

44 отговори

9 коментари

1.1k потребителя

...