0 гласа
в Недвижими имоти от (2.6k точки)
редактиран от
0 0

Ако искате да продадете жилище самостоятелно, без помощта на посреднически фирми за имоти. Възползвайте се от следните съвети:

  • Направете безплатна регистрация на нашият сайт, https://websuper.net напишете статия какво точно продавате, обезателно сложете снимки на апартамента. Вашата статия, ще бъде публикувана безплатно, ще се вижда в Google, и всеки който търси жилище ще може да я види.
  • Апартамента трябва да бъде празен. когато го показвате на потенциалните покупатели. В него не бива да има излишни вещи, освен евентуално мебелите.
  • Помислете за приятния аромат в апартамента. - Не за дълго до идването на покупателя, можете да сложите на няколко места кори от мандарини или портокали. Друг вариант е да запечете на тиган, няколко зърна кафе. Най-добре обаче е да приготвите ябълков кекс и да го сложите на масата.
  • След огледа на цялото жилище отидете с покупателя в кухнята и го попитайте, "Къде  иска да сложи хладилника". Покупателят, ще започне да си представя, как ще изглежда неговата кухня, а това е важена психологическа граница.

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

74 въпроса

42 отговори

9 коментари

934 потребителя

Подобни въпроси

0 гласа
0 отговори
+1 глас
0 отговори
+1 глас
1 отговор
попитан 2018 февруари 19 от анонимен
+1 глас
0 отговори
попитан 2018 януари 11 в Съвети от Добър човек
...