Потребител nikaela.niki

Членство от: 2 години (since 2018 май 30)
Тип: Регистриран потребител
Пълно име: Никаела Николаева
Местоположение: София
Уеб сайт: https://igdental.bg/
Описание: Експерт брандинг и онлайн присъствие за дентален кабинет IG Dental. Родена в София, израстнала в самият център на града.

Активност от nikaela.niki

Точки: 360 точки (избран за #3)
Въпроси: 2 (1 с избран най-добър отговор)
Отговори: 3
Коментари: 0
Гласувано за: 5 въпроса, 1 отговор
Подарени: 5 одобрения, 1 неодобрение
Получени: 1 одобрение, 0 неодобренияs

Стена за nikaela.niki

Моля, влезте или се регистрирайте за да поствате на тази стена.
Модни тенденции при обувките за сезон есен 2018, представени от обувки „Галдини“ - http://moz.bg/modni-tendentsii-pri-obuvkite-za-sezon-esen-2018-predstaveni-ot-obuvki-galdini/
2018 ноември 15 от nikaela.niki
Какви обувки подхождат на вашият цвят рокля?  https://writexo.com/share/a71ljx3
2018 август 7 от nikaela.niki
Как да изберем лаптоп втора ръка?

Така както се питаме, кои марки компютри са сред най-добрите, може би си задаваме и въпроса кои лаптопи втора ръка си заслужват. Тук става въпрос не само за марка, но и  за конкретни модели, като сред нашите фаворити са марките Dell, HP, Lenovo.

На какво е важно да се обърне внимание, преди да се пристъпи към покупка на употребяван лаптоп?

1. На първо място, разбира се е, откъде купувате или поръчвате техниката, която ви е необходима. Това трябва да бъде утвърден вносител на компютърна техника, откъдето не само ще получите пълна информация за продуктите, но и гаранция за тях. PCLife внася своите продукти директно от Германия, което гарантира високо качество и надеждност.

2. Друг важен въпрос е за какво ще използвате лаптопа. Ако търсите добър геймърски лаптоп, може би трябва все пак да се ориентирате към настолен компютър, тъй като ви е необходима по-мощна машина.
Ако искате да работите с лаптопа и да можете да го носите навсякъде с нас, трябва да потърсите лаптоп, който издържа на натоварване и работи без проблеми. Тук се налага да се помисли и за избора на процесор, оперативна RAM памет, твърд диск HDD, видеокарта, комуникационни матрици, портове и др.
Всъщност, именно поради различните спецификации на отделните употребявани лаптопи, не е лесно да се посочи един, който да се определи като най-подходящ.

Изборът на употребявани лаптопи в сайта pclife.bg е доста голям. Разгледайте ги на този адрес: https://www.pclife.bg/bg/лаптопи-116/лаптопи-118. Възможно е един модел да се конкурира с друг по своята мощност, спецификации и възможности, но вие като купувачи и бъдещи потребители на даден лаптоп, можете да прецените кой модел се приближава най-много до вашите очаквания и изисквания за функционалност - за забавление или изпълнение на бизнес задачи.

Употребяван лаптоп Lenovo може да бъде използван успешно за игри, сърфиране и забавления. Серията ThinkPad се откроява с  голяма здравина, мощност и интересен дизайн, така че покупката на лаптоп втора ръка от тази марка може да  се окаже наистина добро попадение,  не само по отношение на изгодната цена, но и поради това, че ще работите с марка, която е синоним на качество и  ще имате възможност да правите всичко, което искате с бързината, която ви е необходима. Със сигурност лаптоп втора ръка ThinkPad Lenovo T410  от Pclife.bg  ще оправдае вашите очаквания. Дори и да ви звучи смело, можем да твърдим, че подобен марков компютър може да работи доста по-добре от напълно нов бюджетен лаптоп и дори да го „надживее”.

Друг употребяван лаптоп, който можете да намерите в сайта, е Dell Latitude E5440 (https://www.pclife.bg/bg/лаптопи-116/dell-latitude-e5440-windows-1096). Това е лаптоп, който можете успешно да използвате в работата си. Проектиран е с функции, които ще улеснят решаването на вашите  бизнес задачи и ще оптимизират офис дейността ви - предлага се с инсталиран оригинален Windows 10 Home, както и подсветка на клавиатурата за улеснена работа нощем.

Вместо заключение, ще си позволим да ви посъветваме още нещо за избор на лаптоп втора ръка. Потърсете информация за отделните марки лаптопи не само от производителя, но и от потребителите. Те имат преки впечатления от работата си с тях и могат да ви дадат ясна представа за това, какво можете да очаквате от различните употребявани лаптопи.
Разбира се, тук на първо място са личните впечатления и субективния фактор, но все пак, това е информация, която няма да ви бъде излишна.
2018 май 31 от nikaela.niki
...