Разликата между поръчковите и универсалните тапицерии за коли

Публикувано от valival на

Спортна кола

Заслужава ли си да инвестирате в тапицерии за коли?
Това е един от многото въпроси, които вероятно си задавате. И отговорът е „ДА“, защото основното предназначение на тапицериите за коли е да защитят Вашите седалки. Но зависи и какъв тип мислите да купите. Не всички модели са направени еднакво. Ако искате да сте сигурни, че инвестирате в качествен продукт, независимо дали говорим за калъфи по поръчка или универсални, има няколко фактора, които заедно със специалистите в търговията с универсални тапицерии за коли от Flexzon сме подготвили за вас, за да ви помогнем да предоставим цялата информация преди да решите, кои са подходящи за вас.

Пасват ли универсалните тапицерии за коли на всички автомобили?
На пазара се предлагат евтини калъфи за седалки, които се водят универсални. Но дали наистина са подходящи за всеки автомобил? Понякога пасват, но много често не са удачен вариант. И ето защо:

Универсалите тапицерии за коли са направени така, че да съответстват на възможно по-голям брои превозни средства. Ако помислите за хилядите налични марки и модели автомобили, съществуването на универсална тапицерия, която да пасва на всички тях, изглежда почти невъзможно. И това е така. Ето защо в повечето случаи универсалните тапицерии за коли не прилягат добре, което означава, че Вашата оригинална тапицерия може да не бъде добре защитена. С други думи, ако сте късметлии, универсалните тапицерии за коли ще паснат добре на превозното Ви средство.
Нестандартните седалки обаче изискват персонализиран модел. С тапицерията по поръчка си гарантирате удобство и защита. Тъй като са съобразени както с модела, така и марката на автомобила Ви, те ще отговарят на формата и размера на седалките Ви.
Затова, вместо да си задавате въпроса „универсалните тапицерии за коли пасват ли на всички автомобили?“, по-добре се запитайте „какъв тип тапицерия ще пасне най-добре на моята кола?“

Висококачествени ли са универсалните тапицерии?

Помислете за издръжливостта и износването на тапицерията. Това е друга важна разлика между поръчковите и универсалните модели. В този случай на 100% е вярна максимата „получаваш това, за което плащаш“. Когато изберете евтини тапицерии за коли, шансът да попаднете на нискокачествен плат е огромен.
Има причина, поради която много шофьори най-накрая инвестират в персонализирани модели, след като изхвърлят няколко универсални. Сами ще разберете, защо са с оправдано по-висока цена, тъй като платът е специално създаден с UV защита, за да не избледнее само след няколко месеца. Освен това качествената материя дава още по-високо ниво на износване. Затова поръчковите тапицерии за коли имат гаранция за качество.

Започнахме с поставянето на важния въпрос дали си струва инвестицията в тапицерия. След като прочетохте това ръководство, се надяваме че сте получили отговор. Макар да не можем да твърдим, че всички универсални тапицерии за коли си заслужават, има и изключения. И все пак, закупуването на индивидуални модели за Вашия автомобил, Ви осигурява гарантирано високо качество и максимално дълъг живот на експлоатация.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 1 =