SEO оптимизация в илюстрации и картинки. Оптимизиране на сайта за търсачките

Публикувано от Администратор на

Растерни изображения

Изображение показващо ефективността от SEO оптимизацията на сайта, и как нашите позиции могат да се подобрят ако оптимизираме сайта си. На картинката се вижда ръста на потребителите дошли от търсачката. Добро начало за това  може да бъде придобиване на обратни линкове от директориите за статии. Това не изисква средства, а по-скоро време и умение за писане на уникални статии.

seo оптимизация

Графика с растящи позиции на сайта след SEO оптимизация.

Още една картинка на тема SEO оптимизация, която направих в помощта на програмата GIMP , ако ви харесва пишете на контактите ми и мога да ви направя такава.

seo optimization

SEO картинка

SEO картинка в .svg формат (векторна графика)

Качвам още една картинка която направих вече в програмата Inkscape, тя представлява векторна графика. Избрах да илюстрирам SEO услуги. Ако ви харесва картинката и желаете да я ползвате на сайта си, не е проблем стига да поставите линк към тази страница. Все пак съм си играл да я правя и си запазвам всички права върху нея.

Подобни векторни картинки с разширение  .svg на тема “SEO оптимизацията на сайта в търсачките” мога да ви направя ако съм в настроение дори безплатно или ако не съм за стойността  един обяд.

seo оптимизация


Администратор

Създател и администратор на сайта websuper . Ако желаете да се свържете с мен, може да ми пишете използвайки някой от представените на сайта контакти.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

85 + = 86