SEO оптимизация за София

Публикувано от wseobg на

EO София

Днес ще Ви представим фирма, предлагаща SEO усуги за София и страната, компания, която предлага атрактивни цени и различен тип услуги, стратегии и решения.

Днес, през 2019 година, ако сте първи по дадени ключови думи и фрази, то това е гаранция, че ще получите органичен трафик. Какво означава това? Именно, че чрез сайтът си, например ако е онлайн магазин, ще имате много повече продажби, отколкото при сайт, който не е оптимизиран.

Екипът на W-SEO com предлага атрактивни SEO стратегии, насочени към онлайн магазините. Давайки си ясна представа, че именно онлайн магазините трябва да бъдат изключително добре оптимизирани, именно поради тази причина е насочено изключително голямо внимание върху този тип стратегия.

По повод бюджетирането на SEO кампания трябва да знаете едно, че бюджетът го определяте Вие – собствениците на електронните магазини. Той не бива да е по-малък от 5  % от годишните приходи на компанията, като може да достигне и 25 %.

Важно е да добавим, че когато се възползвате от SEO услуги на фирма с добра репутация, то Вие получавате дългосрочна услуга, т.е. дейности, които биха давали тежест на Вашият бизнес онлайн в дългосрочен аспект.

Ето тук се крие разликата между онлайн рекламата и SEO. При онлайн рекламата, бюджетът бива изхарчен, но резултатите – те биват краткотрайни, докато при оптимизацията на сайт, при подобряване позициите в Гугъл Ранк позициите, то това означава нови клиенти, при това месеци наред.

Няма как да омаловажаваме трудът и на маркетинголозите, препоръчващи на клиентите си Google Ads – вече бившата програма на Гугъл, със старото наименование Google Adwords,  както и Facebook Ads, но ние, препоръчваме да съчетавате и двата типа промотиране, т.е. да отделяте бюджет и за SEO, и за онлайн реклама. След което да анализирате, кой тип инвестиция е дал по-добра възращаемост на инвестицията. По този начин лесно ще можете да направите анализ и ретроспекция, на база на които да прецените къде да инвестирате занапред.

Каквото и да си говорим, SEO днес има ефект, но резултатите не идват толкова бързо, колкото при онлайн рекламата. Именно и поради тази причина по-горе споменахме, че е добре да опитате, да експериментирате и да прецените къде да инвестирате дългосрочно, и къде в краткосрочен аспект.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

32 + = 33