Шалтета и кувертюри за спалнята. Ръководство при избор

Публикувано от zornicadobreva на

спалня

Шалтета и кувертюри – каква е ролята им?

Спалнята е най-личното пространство във всеки дом и в нея трябва да намерят място освен необходими продукти като матраци, качествено легло и възглавници, така и аксесоари, допринасящи за нейния по-уютен облик. Използването на покривало за легло е начин, чрез кой не само ще разнообразите визията в спалнята, но и ще предпазите спалното бельо от натрупването на прах. Друго предимство на споменатите шалтета и кувертюри е, че с тях леглото ви винаги ще изглежда подредено. Поради тези причини кувертюрите и шалтетата са предпочитан аксесоар не само в хотелското обзавеждане, но и в домовете. Днес ще ви запознаем в различните модели шалтета, кувертюри и покривала за легло, благодарение на които ще постигнете мечтаната визия в спалнята.

 

Кувертюри и шалтета – какъв материал да изберете?

Във физическите магазини и в онлайн магазините за мебели се предлага богато разнообразие на шалтета и кувертюри, което е чудесно, защото всеки потребител може да избира според личните си предпочитания за материя и според нуждите си. Условно може да обособим в няколко вида вариантите за функционално покривало за легло:

Кувертюри и шалтета от памук

Това е най-популярният материал не само що се отнася до производство на шалтета и кувертюри, но и за спално бельо, одеяла и т.н. Шалтетата от памук са идеални за хора, които имат по-чувствителна кожа или страдат от алергии. Памукът се поддържа изключително лесно в домашни условия и не изисква специална грижа. Дълготраен е във времето и в същото време е изключително комфортен, в случай, че желаете функционална кувертюра, която да използвате като тънко одеяло.

Шалтета и кувертюри от микро плюш

Микро плюшът напоследък е предпочитан текстил при изработката на покривала за одеяло. В повечето случаи те са двулицеви кувертюри, които предлагат гладка страна и страна от микро плюш. Микро плюшът е идеален за по-прохладните есенни и зимни нощи. Освен като аксесоар за стилна визия в спалнята, този вид кувертюри намират приложение и като допълнително одеяло. Пълнежът от силиконова вата ги прави изключително меки и приятни за сън и почивка.

 

Шалтета и кувертюри от жакард

Жакардът е предпочитана материя най-вече за хотелско обзавеждане, защото придава луксозна и стилна визия в спалното помещение. Ако търсите индивидуалност, с една кувертюра от жакард със сигурност ще преобразите спалнята.

Най-красивите  спални видео

Превърнете спалното помещение в уютно място за сън и почивка с шалте или кувертюра на най-добра цена в онлайн магазин Mattro.net – мястото за качествени продукти за вашата спалня.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1