Съвети при закупуване на входна врата

Публикувано от KalinSlavov на

Понякога притиснати от времето и финансовите смущения, в избора при закупуване на входни врати, правим грешки. Пазарът ни предлага голямо разнообразие от входни врати, дори смело заявявам, че и за всеки джоб. Не пренебрегвайте техническите характеристики при закупуването и избора на врата. Никога не се ограничавайте в избора. Трябва да се обръща внимание и на най-малките детайли.

Как да си изберем входна врата

  • Има входни метални врати, врати изработени от МДФ, врати с ламинатно покритие, врати изцяло прахово-боядисани, а така също има и с лаково покритие. Относно останалите характеристики, те могат да бъдат с облечени каси от МДФ, с метални каси или входни, които се монтират на щок (касата им облича зида само от външната страна), има най-разнообразни топло и шумо изолации: пчелна пита (ситно пресована хартия), минерална вата, полистирен. Като най-добрата входна врата е с пълнеж от минерална вата.
  • Тъй като виждаме голямо разнообразие от продукти, които се предлагат на пазара, за да си закупим подходящата врата трябва да се заредим с търпение и много време, трябва да сме с ясна представа какво точно искаме, да сме подготвени и да задаваме въпроси. Най-често задаваните въпроси са: с какво са по-добри вратите с изолация минерална вата в сравнение с останалите, може ли даден модел да се монтира  и да си запазим втората входна врата, може ли да облечем с нова каса старата метална и т.н.
  • Когато вземаме врата и имаме втора входна не се подлъгвайте да запазвате втората, тя не изпълнява никаква функция, освен да ни пречи. Не запазвайте старата си метална каса, тя не придава допълнителна здравина.
  • Никога не се нахвърляйте на първия магазин с богат асортимент от врати, проучете, информирайте се и бъдете внимателни. Никога не залагайте на евтини, ниско бюджетни врати. Почти винаги евтиното ни излиза твърде скъпо. Евтините врати не винаги са с добро качество, но има и изключения, които са рядкост, разбира се.
  • Трябва да сме наясно и каква врата искаме, как искаме да изглежда, с ясна фрезофка, изчистена и стилна, трябва да изберем цвета. Винаги на мода е бил изчистеният, класически модел, в цвят бяло. Бялото никога няма да отстъпи мястото си в челните позиции за желан цвят, стилната и изчистена визия също.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

+ 66 = 75